Прибој угостио рафтере на Европском купу 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Прибој угостио рафтере на Европском купу
Trenutno na sajtu: 322       |       Podeli:
14.04.2019 | 0 коментар(а)



Прибој – У Прибоју је током викенда одржан Европски куп у рафтингу. Иако временски услови нису ишли на руку рафтерима прави
У Прибоју одржано такмичење у рафтингу, фото: РИНА

љубитељи овог спорта још једном су имали прилику да уживају у лепотама реке Лим. Ове године учествовало је 24 мушке и седам женских екипа.

„Такмичење је  у класи Р4 на  Европском Купу  рафтинга у Прибоју, истовремено се одржава и државно првенство као и мастер првенство све у оквиру меморијала Алекси Којадиновићу. Велику помоћ нам је пружила општина Прибој као и општински спортски савез. Прави је спектакл видети на Лиму оволико учесника на једном купу, поносни смо због тога“, рекао је председник рафтинг асоцијације Србије Дејан Пузовић.

Он је истакао да ове године учествују екипе из Румуније, Бугарске, Босне и Херцеговине,  Црне Горе и у највећем броју из Србије.

Рафтинг спуст Лимом, фото: РИНА

Додаје да је рафтинг екстреман спорт и да је препорука да се  са вежбањем започне што раније.

Међу бројним веслачима је и рафтер из Љубовије, који је нагласио да је најбитније дружење али је подједнако важно  и такмичење.

„Напољу је доста хладно, вода је хладна, али ми смо се борили, задовољни смо резултатом али увек може боље. Конкуренција је јака 25 екипа учествује“, каже рафтер са Дрине  Александар Реновчевић.

Испред пријепољског рафтинг клуба „Лим Лучица“  долази Бранислав Дивац.

„Рафтери су навикли на овакву температуру јер такмичења су од марта па све док има водостаја на рекама. Стаза је врхунска, било је захтевно, велика је кубикажа воде која је пуштена  тако да је мало екипа прошло узводне капије“, рекао је Дивац.

РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


takmicenje rafting

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.469.982 посета
Тренутно на сајту: 323 посетилац(a)