Парезановић упутио отворено писмо Драгану Ђиласу 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Парезановић упутио отворено писмо Драгану Ђиласу
Trenutno na sajtu: 414       |       Podeli:
05.05.2020 | 0 коментар(а)



Чачак - Народни посланик Марко Парезановић упутио је отворено писмо Драгану Ђиласу. Његово
Марко Парезановић, фото: ГЗС

писмо преносимо у целости:

"Овај Драган Ђилас који плаче због тога што му је неко са разгласа рекао да је лопов, је исти онај Драган Ђилас који је полицајцу на дужности претио отказом, јер га је зауставио у жутој траци. Уз коментар "твоје је кад видиш да идем на свадбу да ме пустиш". Ако нисте знали и тај полицајац има децу, родитеље...

Напади на децу су за апсолутну осуду. Једини је проблем у томе што Ђилас Драгане, твоју децу нико није ни поменуо. Нико у Србији не зна ни како ти се зову деца, ни колико година имају, како изгледају, нити коју школу похађају или у којој страној земљи студирају. Нека читаоци размисле знају ли било шта од горе наведеног. Ја сам на то навикао, јер си исти наратив користио у нашем судском процесу када си користио своју децу у тужби протв мене, иако ја никада нисам ни помислио да их поменем у било ком контексту.

Са друге стране, захваљујући теби Ђилас Драгане и твојим политичким хијенама, грађани Србије су небројено пута могли чути да је Вучић своју мајку извукао из РТС-а за време бомбардовања, што је доказана лаж. Могли су Драгане да прочитају да и да је Вучићев отац заправо неки Албанац, а да му је брат највећи криминалац у Европи и нарко дилер који рекетира целу Србију. Тачно су могли да знају у коју школу иду Милица и Данило, са ким се друже и кад је Данило попио неку више у граду. И кад твоји ботови Вучићевој деци прижељкивали рак, респиратор, силовање и убиство, ти тако емотивно уплакан, био си где тачно?

Другим речима болело те је нешто између два колена, баш као и када је твој дрогирани кловн Сергеј нечије сестре, ћерке и мајке називао курвама, распалим дрољама и фуксама. И када је претио пишањем по гробовима и развлачењем по улицама. Јер си ти Ђилас Драгане једно саможиво, себично и лицемерно биће.

Е зато ти ништа од горе набројаног и није сметало. Зато ниси имао никакав проблем да своје бахате активисте пошаљеш пред дом Горана Весића. Данас ћутиш када твоји медији подмукло и покварено повезују Данила са Кавачким кланом. Стојиш иза објављивања имена и слика активиста СНС и њиховог етикетирања, понижавања и свакодневног вређања, јер мислиш да ћемо да се уплашимо. Јер за тебе туђа деца нису битна. Битно је да по сваку цену исценираш грађански сукоб, али буди сигуран да се људи у Србији неће сукобљавати да би се ти вратио на власт.

Као сто видис Ђилас Драгане, ниси ти нимало сентименталан тип, чим те баш ниста од овога није погодило. Па ниси постао напрасно сентименталан ни у недељу, да се не лажемо. Не, ти си глуматао, на речи "Може" свог камермана. И то је све. И то су урадио бас лосе. За тако лошу глуму се, не само пада на пријемном на академији, него се добија и дозивотна забрана да полазес поново.  Са таквим талентом мозес само у Великог брата, у ријалити који си баш ти довео у Србију. Тамо мозеш и да победиш, једино тамо" - каже се у отвореном писму које је народни посланик Марко Парезановић доставио медијима.

ГЗС





PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.493.669 посета
Тренутно на сајту: 415 посетилац(a)