Тодоровић: Чачани ће Нову годину дочекати уз ЈУ групу 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Тодоровић: Чачани ће Нову годину дочекати уз ЈУ групу
Trenutno na sajtu: 546       |       Podeli:
31.12.2018 | 0 коментар(а)



Чачак – Градоначелник града Чачка Милун Тодоровић рекао је за Регионалну информатино новинску
Фото: РИНА

агенцију (РИНА) да ће Чачани ову годину испратити са легендарним српским рок саставом.

,,Вечерас као и уназад неколико деценија биће славље на Градском тргу, а ове године “ЈУ Група” забављаће Чачане, али не само њих, већ и много туриста. Концерт почиње у 22 и 30 часова и трајаће до један сат иза поноћи”, изјавио је Тодоровић и додао да је у град на Морави за последња два дана пристигло око 1.500 туриста из Бугарске и Румуније.

,,За дочек Нове године пристигао је велики број туриста који борави у Чачку и чачанским бањама које очекује, као и наше суграђане, прави музички спектакл и ватромет у поноћ”, навео је први човек града на Морави.

Градоначелник је најавио и још један концерт на Градском тргу, али уз нешто другачији звук.

,,Морам да напоменем да ћемо Српску нову годину такође прославити на тргу, али овог пута уз Милицу Тодоровић и њен бенд који ће у тој ноћи забављати наше млађе суграђане и све оне који воле ту врсту музике”, рекао је Тодоровић.

Он је Чачанима и Чачанкама пожелео да празнике дочекају и проведу у миру и слози.

,,Заједно са својим сарадницима пожелећемо и овог пута много више рада, запошљавања, наравно здравља, среће, али пре свега много више осмеха свима нама у 2019. години”, истакао је Тодоровић.

Иначе, Нова година славиће се у свим домовима, кафићима који су углавном отворили своја врата, тако да ће улаз бити слободан и у ресторанима уз храну и музику што ће коштати негде око 4.000 динара по особи.

 

ГЗС / Регионална информатино новинска агенција (РИНА)

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.106.989 посета
Тренутно на сајту: 546 посетилац(a)