Утврђен трећи ребаланс градског буџета 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Утврђен трећи ребаланс градског буџета
Trenutno na sajtu: 331       |       Podeli:
19.10.2020 | 0 коментар(а)



Ужице - Чланови Градског већа утврдили су предлог трећег ребаланса буџета којим је предвиђено

његово умањење од око 164 милиона динара тако да би он сада износио 3,280,474,571 динара, наводи се на сајту града.

Смањење прихода последица је ситуације настале због епидемије COVID-а 19, ванредног стања и утицаја који су имали на пословање привреде. Тако је пројектовано да ће бити смањени приходи од пореза на доходак, на имовину и приходе од продаје добара и услуга. У складу са тим, умањени су и износи на расходовној страни где су позиције смањене према динамици и степену њиховог извршења.

На овој седници, прихваћен је и извештај о извршењу буџета за првих шест месеци ове године где стоји да су приходи реализовани са 42%, а расходи са 40 одсто.

Градско веће се сагласило са изменама овогодишњег програма пословања Ужице развоја и Великог парка, утврдило предлог одлуке којом се приступа изради Плана развоја града Ужица од 2021. до 2027. године, Програм енергетске ефикасности за период од 2021. до 2023. године, као и састав градског Савета родитеља.

Одлучено је да се члановима Савеза удружења ветерана и ратних инвалида ратова од 1990. године, одобри једнократни репрограм дуга који они имају према према градским јавним предузећима, Градској топлани, Биоктошу, Водоводу и Стану. Репрогам се односи за неутужен износ дуговања и то, када су у питању дуговања преко 50.000 динара, он ће трајати 36 месеци, док ће се дугови испод 50.000 динара отплаћивати на 24 месечне рате.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


uzice rebalans budzet

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.373.508 посета
Тренутно на сајту: 332 посетилац(a)