Илић: Ко води протесте? 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Илић: Ко води протесте?
Trenutno na sajtu: 547       |       Podeli:
10.04.2019 | 0 коментар(а)



Чачак – Лидер Нове Србије, Велимир Илић, на конференцији за медије истакао је да иако
Велимир Илић, фото: РИНА

подржава народ који учествује у протестима “Један од пет милиона”, он само посматра са стране и не учествује директно као лидери Савеза за Србију.

“Највећи проблем је што се не зна ко води ове протесте, јер изгледа да их воде сви. Неки од њих од тога желе да направе своју личну промоцију и интереси народа нису им на првом месту. Сматрам да протест нема озбиљну причу, озбиљне захтеве нити озбиљне услове које би тебало поставити Влади. Деца која су протествовала због хапшења свог другара су вођама протеста одржала лекцију како се то заправо ради – постави се услов, да се рок и чека извршење. Њихов протест сам гледао са задовољством”, изјавио је Илић.

Он се запитао и шта ће учесници протеста испред приватне телевизије ПИНК?

“Они не треба тим да се баве. Већ Владом и на крају крајева, РЕМ – ом, јер његово руководство је дало дозволе свим електронским емитерима. Не могу да верујем да они помињу да долазе испред телевизије Пинк и учествују у свему томе. Ако проблем постоји треба се извршити притисак на РЕМ, а не на новинаре и приватнике”, рекао је Илић.

Срби ће постати робови у својој држави

Он се осврнуо на локалну политику и нагласио да тренутна власт у Чачку прави катастрофалне грешке које ће скупо коштати будуће генерације.

“Изгубили смо наше привреднике, а доводимо стране којима се поклања земља. У великог немачког инвеститора, чијим доласком се градоначелник хвали, уложено је око 60 милиона евра. Зар није било логичније и економичније да се тај новац уложи у мале српске привреднике и да им се шанса. Те стране фабрике личе на концентрационе логоре, а наши људи ће ту бити робови”, каже Велимир Илић.

 

РИНА / ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


velimir ilic protesti nova srbija

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.209.850 посета
Тренутно на сајту: 548 посетилац(a)