Златибор са новим атракцијама на београдском Сајму туризма 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Златибор са новим атракцијама на београдском Сајму туризма
Trenutno na sajtu: 483       |       Podeli:
21.02.2020 | 0 коментар(а)



Златибор - Туристичка организација Златибор учествује на 42. међународном Сајму туризма

туризма који се одржава у Београду од 20. до 23. фебруара 2020. године. Као и претходних година, Златибор своју туристичку понуду представља у оквиру штанда ТО регије Западна Србија, у хали 4 београдског сајма.

Највећи сајам туризма у региону окупља велики број туристичких радника из целог света, као и велики број посетилаца. Београдски сајам је прилика да се потенцијални туристи упознају са понудом и садржајима најпосећеније српске планине, информишу о ценама за предстојеће лето и свим активностима које ће им бити на располагању током боравка на Златибору.

Највећа атракција на штанду Златибора ове године је кабина Голд гондоле и виртуелна вожња гондолом којом се најављује завршетак овог капиталног пројекта. Прва два дана сајма велики број посетилаца био је заинтересован за понуду Златибора, а посебну пажњу привукао је виртуелни кутак где су посетиоци могли да уживају у пејзажима Златибора, да провире у спа центре златиборских хотела, виртуелно обиђу Стопића пећину. За понуду Златибора био је заинтересован велики број агенција и туроператора, као и представници медија.

У оквиру штанда Златибора одржана је промоција новог тематског парка „Ел Пасо Цитy“ који се за посетиоце отвара 15. априла, а налази се на Водицама, 14 км удаљености од центра Златибора.

На сајму туризма учествује велики број хотела са Златибора који су припремили сајамске попусте и посебне погодности за ране резервације, а своју понуду представљају Дино парк и музеј „Старо село“ Сирогојно.

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


SAJAM TURIZMA ZLATIBOR

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.347.533 посета
Тренутно на сајту: 483 посетилац(a)