Дробњак: Држава уложила 10 милијарди у изградњу путева 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
Дробњак: Држава уложила 10 милијарди у изградњу путева
Trenutno na sajtu: 392       |       Podeli:
17.06.2019 | 0 коментар(а)



Чачак – Нове, модерне саобраћајнице широм Србије ускоро ће постати досањани сан бројних
Директор ЈП "Путеви Србије" Зоран Дробњак, фото: ГЗС

генерација. Према речима директора ЈП “Путеви Србије” Зорана Дробњака ово предузеће ради пуном паром. Он је истакао да се поред изградње нових, ради и на реконструкцији већ постојећих деоница.
 
“Од Овчар Бање до Ужица ради се 37 километара пута. Апелујем на све грађане да се не љуте због гужви, јер ће на два, три места бити постављни семафори, али ту деоницу ћемо завршити до краја године”, изјавио је Дробњак.
 
Ове године такође ће бити обновљен путни правац од Ужица ка Златибору.
 
“Све три траке сређујемо, као и тунеле и косине. Па ће тај пут подсећати на праве европске саобраћајнице”, истиче Дробњак.
 
Први човек Путева Србије није заобишао ни чињеницу да ће се до краја године од Чачка до Београда стизати за непун сат вожње.
 
“Уложено је много новца, али и нерава и живота у изградњу аутопута. До Нове године биће готово и коначно ће Чачани у престоницу стизати за 60 минута. Држава улаже велике напоре да се Србија повеже путевима и да грађани имају добре, савремене саобраћајнице којима ће брзо стизати на своја одредишта”, наглашава Дробњак.
 
Из државног буџета ове године уложено је око 10 милијарди динара за изградњу путева.


РИНА / ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


CACAK PUTEVI DROBNJAK

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.139.676 посета
Тренутно на сајту: 393 посетилац(a)