Општина донирала дезинфекциона средства полицији 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Општина донирала дезинфекциона средства полицији
Trenutno na sajtu: 391       |       Podeli:
08.04.2020 | 0 коментар(а)



Прибој – Имајући у виду насталу ситуацију пандемије вируса ковид 19, Независни синдикат полиције Синдикалну групу Прибој,

је посетио је председник општине Прибој Лазар Рвовић. Интересовао се за безбедност у раду свих полицијских службеника, имајући у виду насталу ситуацију да се на подручју појединих Полицијских управа појавио одређен број полицајаца са могућим проблемима респираторне природе, као и то да су два полицијска службеника и преминула.

„Као и до сада, безбедност свих грађана, као и безбедност полицијских службеника при извршавању послова су били и остаће приоритет људи који воде општину Прибој“,казао је први човек општине Лазар Рвовић.

Овом приликом председник је испред локалне самоуправе уручио донацију у виду дезинфекционих средстава за полицијске службенике.

Прибојски полицајци захвалили су Лазару Рвовићу, као и локалној самоуправи на бризи коју су исказали.

„Значајно је напоменути да су  и до сада много пута  излазили у сусрет Независном синдикату полиције, а измеђуосталог у набавци информатичке опреме и других средстава које полицијски службеници користе у раду“, наводе из Независног синдиката полиције.

Општина Прибој једна је од ретких општина која је увела видео надзор.

ГЗС/ПП Медиа




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


PRIBOJ OPSTINA DONACIJA POLICIJA

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.279.207 посета
Тренутно на сајту: 392 посетилац(a)