Двери: Он сам, а нас много? 



 
Двери: Он сам, а нас много?
Trenutno na sajtu: 636       |       Podeli:
21.03.2017 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - "Слободна" штампа у тзв. држави Србији, одавно није наша реалност, саопштено је из Општинског одбора Двери у Горњем Милановцу,

наводећи да скоро све дневне новине истичу као ноторну чињеницу податак да Вучић иде на ове председничке изборе сам против једанаест противника.



У саопштењу Двери, које преносимо у целини се још наводи:
Тај податак изазива озбиљну недоумицу код већине бирачког тела. Да се ради о фудбалу могли би да закључимо без двоумљења да је утакмица намештена, а да је он несрећник храбар и одважан човек. Но није ништа као што на први поглед изгледа. Озбиљна анализа председничких кандидата доводи нас до сасвим супротног закључка.

Вучић предводи девет кандидата, који су сви за чланство у ЕУ. Јеремић, Јанковић, Шешељ и остали су сагласни у томе да ЕУ нема алтернативу, а сви они који су против те спасилачке идеје, су против благостања овог народа, који чека боље сутра двадесет седам година. Двадесет седам година тумарамо у мраку и нигде нема светла на видику.

Кандидат Прелетачевић је пример како се једна демократска институција, а то су избори, претвара у једну велику журку, у којој се избори исмејавају и претварају у лакрдију. Млади људи радо прихватају овај вид забаве, и он и јесте ту ради њих. Коме ови расути гласови одговарају, наравно Вучићу, јер он има својих сигурних 30%, без ових гласова.

На крају Бошко Обрадовић кандидат за председника пократа Двери, остаје једини кандидат, који није за ЕУ нема алтернативу, нити изборе претвара у комедију. Он се храбро залаже за предузетнике из Србије, домаће пољопривреднике, домаћу памет, борбу против беле куге, породицу и све традиционалне наше вредности. Боље сутра Србија треба да пронађе у повезивањи са Русијом, као нашом православном браћам.

Он изборе озбиљно схвата и храбро се бори да они буду фер и демократски, јер је то једини начин да глас сваког нашег грађанина има вредност, без обзира  коме је упућен.

На крају ове кратке анализе долазимо да необориве чињенице да Вучић није кандидат, који је на овим изборима сам против свих.

Бошко Обрадовић и покрет Двери су ти који су сами против свих на овим изборима. Свесни ове чињенице ми се храбро и без двоумљења упуштама у ову трку, знајући да само вера, поштење и храброст доносе напредак.

Информативна служба Двери Горњи Милановац




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.154.735 посета
Тренутно на сајту: 637 посетилац(a)