Пословно удружење „Градац 97“ слави две деценије постојања 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Пословно удружење „Градац 97“ слави две деценије постојања
Trenutno na sajtu: 428       |       Podeli:
05.12.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - Пословно удружење „Градац 97“ из Чачка обележиће у петак 20 година постојања и рада, као најстарије приватно удружење предузетника у Србији.

Новогодишњи коктел, који ће бити организован тим поводом, један је од значајнијих догађаја који на једном месту окупља појединце и представнике различитих институција, који својим радом и међусобном сарадњом доприносе стварању бољих услова за живот и рад у нашем региону.

Међу њима се увек налазе представници локалне самоуправе, јавних предузећа, школских и научних установа, дипломатских представништава, пословних удружења, привредници, инострани пословни сарадници и други значајни појединци.

Циљ скупа, између осталог, је да промовише пословна удружења као незаобилазни чинилац у процесу стварања стабилнијег пословног амбијента и бољих услова за развој привреде у Чачку, кажу у ПУ „Градац 97“.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.745.447 посета
Тренутно на сајту: 429 посетилац(a)