Уређење Трга војводе Петра Бојовића креће у априлу 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara             

 
Уређење Трга војводе Петра Бојовића креће у априлу
Trenutno na sajtu: 1129       |       Podeli:
25.03.2019 | 0 коментар(а)



Нова Варош - Ужичка фирма “Стабил – Про” санираће неуређену јавну површину испред

Трга војводе Петра Бојовића у центру Нове Вароши. Kомплетно уређење једне од најатрактивнијих локација у граду финансираће Министарство привреде и локална самоуправа, средствима од око 56 милиона динара, а фирма из Ужица била је једини понуђач на тендеру који је тек завршен.

Први човек општине Радосав Васиљевић каже да је ово само наставак капиталних пројеката у граду подно Златара.

Руководилац општинског Одељења за инвестиције Дејан Грбић каже да ће фирма из Ужица бити уведена у посао почетком наредног месеца.

"Након што смо добили извођача радова за санацију школе ’Живко Љујић’, сада је познат и извођач радова на уређењу Трга војводе Петра Бојовића. У наредним данима очекујемо расписивање јавне набавке за одабир извођача радова за изградњу фудбалског терена на Златару, као и за санацију бројних путних праваца широм општине", задовољно истиче Васиљевић.

"Идејним решењем предвиђено је да се локација оплемени многобројним садржајима. Целина која ће, са уређеним делом Трга, обухватати површину од скоро једног хектара, требало би да постане и главно стециште за одмор, рекреацију, али и многобројна градска дешавања и манифестације", наглашава Грбић.

Пројекат за санацију Трга урадила је ваљевска фирма “Хабитат”, а средства за ту намену обезбеђена су из општинског буџета.

 

ПП Медиа / ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


nova varos trg uredjenje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.000.131 посета
Тренутно на сајту: 1130 посетилац(a)