Возачи опрез! Постављени радари са дисплеј екраном 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Возачи опрез! Постављени радари са дисплеј екраном
Trenutno na sajtu: 411       |       Podeli:
17.08.2018 | 0 коментар(а)



Топола – У оквиру акције општине Топола, МУП и Путева Србије под слоганом „Безбедност за нашу децу поред школа“, постављен је први

радар са дисплеј екраном. Напајање радара је соларно а за циљ има да  возачу покаже да треба да смањи брзину као и дозвољену брзину којом треба да прође у зони школе.

„Овакви радари биће постављени у зони свих школа на територији наше општине, у селу Жабари постављен је први радар и у почетку се неће кажњавати прекршаји, односно месец дана ће пробно радити а након тога ће се свако прекорачење брзине евидентирати. Возачи морају да успоре поред школе и управо због безбедности деце спровели смо овај пројекат“, рекао је за ТопПрес Драган Јовановић.

Председник месне заједнице Жабари је исказао захвалност за како каже најважнију инвестицију која је до сада урађена у њиховом селу.

„Безбедност деце је на првом месту, џаба нам све ако школа није пуна деце. Често сам био у прилици да видим како деца за време одмора истрчавају ка улици јурећи за лоптом нису ни свесни опасности улице и аутомобила. Ово је веома важан уређај упозорава возаче да иду већом брзином од дозвољене, на тај начин ће прилагодити брзину у зони школе и наша деца биће сигурнија. Хвала локалној самоуправи што је спровела овакав пројекат, надам се да ће возачи бити пажљиви тако да неће бити потребе за казнама“, рекао је Владан Весић.

ГЗС/ ТопПрес




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.452.754 посета
Тренутно на сајту: 412 посетилац(a)