СНС: Недвосмислена и снажна подршка градоначелнику 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
СНС: Недвосмислена и снажна подршка градоначелнику
Trenutno na sajtu: 504       |       Podeli:
16.12.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - Градски одбор Српске напредне странке (СНС) у Чачку саопштава да поједини медији у граду већ извесно време дају себи за право да глуме

савест града и да без добијеног мандата, кроз својеврсне лаичке, накарадне, једностране и непрофесионалне коментаре, тобоже заступају интересе свих грађана Чачка, како они то воле у својим текстовима да истакну.

У саопштењу чачанских напредњака се наводи:

„У суштини, све се своди на јефтине и провидне нападе на локалну власт, давањем паушалних оцена и без ваљаних аргумената. Тако су се након критиковања свих који су блиски или су кадрови СНС, ових дана окомили и на градоначелника Милуна Тодоровића, овога пута самоиницијативно заступајући интересе привредника. У тексту у коме није наведен ни један аргумент зашто су чачански бизнисмени наводно незадовољни локалном влашћу, помињу се некаква посечена стабла, конкурси за подршку медијима и удружењима, кадровска решења...

Зарад истине и објективног информисања јавности треба најпре истаћи да руководство СНС у Чачку има одличну сарадњу са градоначелником Тодоровићем и безрезервно га подржава у свим активностима којима се стварају предуслови да Чачак врло брзо постане боље место за живот. Сваки иоле објективан грађанин мора да призна да је од 2016. много тога промењено, урађено, завршено, али да то није довољно и да се са истим ентузијазмом и енергијом мора наставити. Уз помоћ и подршку државе, за шта огромне заслуге има управо први човек нашег града, неколико милиона евре из републичке касе је уложено у Чачак, директно или индиректно. Завршетком први фазе аутопута од Београда до Чачка значајно је скраћено време потребно да се стигне до престонице, што ће омогућити довођење инвеститора у индустријску зону у Прељини, на којој се интензивно ради. Ваљда не треба наглашавати да ће се тако створити услови за отварање нових радних места. Огромна средства су издвојена и добијена за сређивање Опште болнице.

Тврдња да је Милуна Тодоровића на место градоначелника довела једна политичка опција је такође крајње произвољна, јер су грађани својим гласовима 2016. године дали подршку људима којима верују, носиоцу листе Александру Вучићи и првом на листи у Чачку Милуну Тодоровићу. Апсурдно је објашњавати да је Тодоровић у избору својих сарадника имао и има апсолутно „одрешене руке“, а то што неко покушава медијским подметањима и спиновањем да унесе раздор у редове владајуће коалиције и СНС, крајње је непримерено. Критике на рачун избора новог заменика градоначелника Милице Дачић такође су депласиране, јер је и сам Тодоровића своју професионалну каријеру започео као млад човек на челу данас једне од најуспешнијих фирми у Србији „Ауто Чачку“.

Ако је неко крајње неупешан у свом послу, дугује вишемилионске износе по различитим основима, и око себе окупља сараднике прилично сумљивих моралних квалитета, непримерено је да себи даје за право да било кога критикује. Посебно није у реду да медији, који би требало да су непристрасни и објективни једнострано извештавају, бесрамно подржавају и отворено кокетирају са само појединим политичким опцијама. То није и никада не би требало да буде сврха постојања оних који се баве јавним информисањем“, наводи се у саопштењу.

Информативна служба Градског одбора СНС Чачак




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.227.134 посета
Тренутно на сајту: 503 посетилац(a)