Лимски дарови поново у моди - Пријепољци бирају најбољег зета 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Лимски дарови поново у моди - Пријепољци бирају најбољег зета
Trenutno na sajtu: 358       |       Podeli:
17.06.2021 | 0 коментар(а)



Пријепоље – Од 8. до 10. јула у Пријепољу ће након шестогодишње паузе поново бити одржани

„Лимски дарови”, манифестација у оквиру које ће Пријепољци бирати најбољег зета, такмичити се у прављењу рибље чорбе и одмерити снаге у одбојци на песку.

Три младе даме, Драгана Терзић, Дуња Ћуковић и Милена Цмиљановић, након шестогодишње паузе обновиће манифестацију „Лимски дарови”, која се дуже од једне деценије оџавала на десној обали Лима. Захваљујући ентузијазму ових младих девојака и помоћи Министарства трговине, туризма и телекомункација и локалне самоуправе, Пријепољци ће поново бирати набољег зета и спремати рибљу чорбу на самој обали реке.

„Манифестација, ће се одржати од 8. до 10. јула. Жеља нам је, да она постане традиционална и да сваке године Пријепољци бирају најбојег зета, да се игра турнир у одбојци ’Радомир Лале Морачанин’ и спрема рибљи котлић”, у глас кажу Драгана Терзић и Дуња Ћуковић.

Три младе даме обнављају Лимске дарове, фото: ПП Медиа

Поред избора најбољег зета, такмичења у одбојци на песку и спремању рибље чорбе, ове године бираће се и најбоља пријепољска снајка.

„Пријаве за такмичење у одбојци и за спремање рибљег котлића вршиће се до 5. јула преко друштвених мрежа Ове године бираћемо и најбољу снајку а припремамо и низ других изненађења”, каже Милена Цмиљановић.

Из удружења „Лимски дарови”, надају се да ће ова манифестација поново прерасти у традиционалну, те да ће се на обали Лима, као некада, поново окупљати велики број Пријепољаца и гостију из суседних градова.

 

ПП Медиа / ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


prijepolje limski darovi manifestacija zetovijada

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.382.267 посета
Тренутно на сајту: 359 посетилац(a)