Резултати чачанских фудбалерки 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Резултати чачанских фудбалерки
Trenutno na sajtu: 807       |       Podeli:
31.08.2020 | 0 коментар(а)



Чачак - Да женски фудбал у Чачку почиње поново да доживљава своју пуну афирмацију, доказ су две званичне,

такмичарске фудбалске утакмице одигране протеклог викенда. У оба случаја главни актери су биле младе девојке, које су се определиле да свој спортски пут потраже у „најважнијој споредној ствари на свету".

Сусрет првог кола Развојне лиге Западне Србије, одигран у Великој Плани између истоимене домаће екипе и Шампиона из Горњег Милановца, чију окосницу тима чине управо девојчице из Чачка, обележио је невероватан резултатски преокрет, а сусрет је завршен без победника 5:5. Након вођства Велике Плане од 4:0, којим резултатом је завршено прво полувреме, на сцену ступају Јована Јечменица (стрелац четири поготка) и Јелена Лужанин (један гол), које су дале највећи допринос да се њихова екипа са првог гостовања врати непоражена и на свој конто упише први освојени бод у новој сезони.

Први тим ГЖФК „Борац”

Права киша голова виђена је у Пожеги, где је први тим ГЖФК Борац из Чачка у Куп утакмици на нивоу Фудбалског савеза Западне Србије забележио убедљиву победу од 7:2 у сусрету са домаћим Железничарем. Чачанке су све време контролисали игру и резултат па су на крају заслужено славиле и пласирале се у наредну рунду такмичења. Поготке за Борац постигле су Милица Обрадовић и Зорана Ђоковић (по два гола), а у стрелце су се уписале још Данијела Зарић, Милица Васовић и Наташа Ивковић. Уједно, ово је био и успешан деби на клупи тренера Зорана Јечменице, који обећава да ће његове пуленке у наредном периоду достојно репрезентовати наш град и оправдати име које клуб носи.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak fudbal zene

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.058.148 посета
Тренутно на сајту: 808 посетилац(a)