Обрадовић: Власт покушава да замаскира предстојећи пораз у Драгачеву 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Обрадовић: Власт покушава да замаскира предстојећи пораз у Драгачеву
Trenutno na sajtu: 384       |       Podeli:
29.10.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Као што сам то и најавио пре седам дана на овом истом месту, владајући режим расписао је редовне изборе
Локални избори у Лучанима ће бити важан тест за Србију, фото: ГЗС

у општини Лучани за 16. децембар, истовремено са противзаконитим локалним изборима у Кули, Дољевцу и Кладовуˮ, рекао је лидер Двери Бошко Обрадовић на данашњој конференцији за медије.

Он наводи да све што је рекао пре седам дана се показало као тачно, а то је да власт вештачки изазива локалне изборе у три општине како би, према његовим речима, скренула пажњу са неуспеха у Драгачеву где Савез за Србију, као уједињена опозиција излази по први пут на изборе.

„Избори у Кули, Дољевцу и Кладову нису никакви избори већ ријалити шоу Александра Вучића који се игра народним парама и животима људи. Само да се не би причало о Драгачеву, на силу се спроводе избори у општинама где СНС има апсолутну власт, где нема никакве кризе те власти и где нема нити један једини локални медиј нити најмањих услова за фер и поштене изборе. Председништво Савеза за Србију на данашњој седници која ће бити одржана у Гучи заузеће став у вези са овим противзаконитим изборимаˮ, рекао је Обрадовић.

Лидер Двери нагласио је да се Савез за Србију максимално спрема за, како каже, једине редовне и законите изборе који се одржавају у општини Лучани и да ће учинити све како би заштитили грађане од, како је навео, малтретирања и било каквих изборних нерегуларности.

„Очито да је СНС у паници и да ће пробати све да на силу опстане на власти. СНС не може да победи у фер и поштеној демократској утакмици, већ само у оним намештеним и покраденим. Зато ће локални избори у општини Лучани бити важан тест има ли у Србији уопште слободних избора?ˮ, закључио је на крају Обрадовић.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


obradovic dveri savezzasrbiju lokalni izbori lucani

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.918.285 посета
Тренутно на сајту: 384 посетилац(a)