“Нивеус тим” поделиo око 100 пакета најугроженијима 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
“Нивеус тим” поделиo око 100 пакета најугроженијима
Trenutno na sajtu: 368       |       Podeli:
29.03.2020 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Агенција „Нивеус тим“ из Горњег Милановца, започела је пре два дана поделу пакета најугроженијим суграђанима.

Јуче и данас подељено их је око стотину , тежине до 25 кг.

„У предходна два дана на основу донације предузећа „Кумови” доо, које се бави велепродајом воћа и поврћа, пољопривредног газдинства и млина „Зрнце по зрнце“ из Теочина, млекаре „Промлек“ и ветеринарске aпотеке „Вета медика“, успели смо да припремимо око 100 пакета са основним животним намирницама (воће, поврће, пасуљ, пројино и кукурузно брашно)“,каже Милан Тадић из агенције “Нивеус тим”.

„Иначе, Нивеус тим постоји већ 4 године и лиценцирани је пружалац социјалне заштите, за услугу помоћ у кући старим и непокретним лицима као и лични пратилац деци са сметњама у развоју- истакао је Тадић“  и додао   „услуге пружамо у више од 20 градова и општина а око 300 радника  брине о 1500 лица“.

Фото: прес служба

У Горњем Милановцу има 147 активних корисника који су на основу решења Центра за социјални рад упућени за помоћ у кући „Нивеус тиму. Од тренутка када је проглашено ванредно стање  Агенција је оформила Call центар чији је  број 032/711-406.

Бојан Пучковић, правник агенције „Нивеус тим“ каже да током дана бележе доста позива и да свима излазе у сусрет. Најчешћи питања односе се на доставу лекова, хране, средстава за личну хигијену, затим на подизање пензије по основу овлашћења али и плаћање рачуна.

„Приликом позива Call центру узмемо податке и захтев корисника, адресу, контакт телефон, наша екипа излази на терен у сарадњи са oпштинским Штабом. Приликом. Достављамо намирнице, заједно са фискалним рачуном и до сада никаквих проблема није било“, истиче Пучковић и наглашава да су сви капацитети ангажовани, 40 запослених је на градском и 10 у сеоском подручју.

Старијима од 65 година за које је на снази мера забране кретања овакав вид помоћи много значи.

Помоћ старима, фото: прес служба

У плану агенције „Нивеус тим“  је отварање Call центра за психо-социјалну помоћ.  Тим стручних радника чини 25 лиценцираних лица,  социјалних радника и педагога  који ће бити на располагању свим старијм суграђанима како би им помогли превазилажење овог периода.

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


pomoc stari gornji milanovac

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.900.912 посета
Тренутно на сајту: 369 посетилац(a)