Такмичење у кувању гулаша „Краљевски котлић“ другог дана Опленачке бербе 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Такмичење у кувању гулаша „Краљевски котлић“ другог дана Опленачке бербе
Trenutno na sajtu: 360       |       Podeli:
28.09.2022 | 0 коментар(а)



Топола – Другог дана Опленачке бербе у Тополи се организује такмичење у кувању гулаша „Краљевски котлић“. Екипе које желе да учествују у такмичењу у

спремању гулаша, треба да се пријаве на мејл адресу: jasminadjurdjevic555@gmail.com или на телефон: 060/ 700-65-10 или 060/34-64-364.  закључно са 05.10.2022.

Екипе саме одлучују који гулаш ће да спремају: говеђи, свињски или од дивљачи. Исто тако екипе носе своју опрему: дрва или плинску боцу и осталу потребну опрему.

Такмичење почиње у 12 часова али је потребно да до тада свака екипа буде у потпуности спремна за кување, што значи да је потребно доћи раније ради распоређивања екипа. Може се доћи већ око 9,00 часова, неко из организације ће бити на месту догађаја.

 

Стручни жири ће оцењивати узорке гулаша око 17 часова. Свим учесницима манифестације, биће уручене захвалнице за учешће у такмичењу а за прве три екипе, награда је пехар и диплома.

Место догађаја је плато испред Туристичког центра Топола, прекопута Карађорђеве цркве.

Покровитељ манифестације је Скупштина Општине Топола.

ГЗС/ ТопПрес




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


gulas topola takmicenje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.364.487 посета
Тренутно на сајту: 361 посетилац(a)