“Терморад” на путу ка Европи 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
“Терморад” на путу ка Европи
Trenutno na sajtu: 426       |       Podeli:
16.05.2017 | 0 коментар(а)



Пожега – Породична компанија “Терморад” ка свом путу успеха, кренула је од сервиса за поправку, а године вредног и преданог рада,
Фото: ГЗС

учинили су да ово предузеће постане водеће у овом делу Србије, кад је производња бојлера у питању.

Фото: ГЗС

Развој технологије није заобишао ни ову грану прозводње, тако је, по речима, Влада Рајевића, заменика директора, поред обичних, свим потрошачима доступан и паметни бојлер.

“Трудимо се да увек идемо у корак са најновијим светским стандардима и да нашим потрошачима понудимо најбоље. Паметни бојлери прате потрошњу, регулушу температуру и на тај начин праве и уштеду за џеп корисника. Поред енергетске ефикасности, водимо рачуна и о естетском моменту наших производа”, изјавио је Рајевић.

Поред свог основног производа, “Терморад” почео је и са уградњом прохромских димњака који, како истиче Рајевић јесу димњаци будућности.

“Све карактеристике и упоредне анализе су на страни овог производа. Очекује се да ће кроз неко време прохромски у потпуности заменити класичан, озидани димњак. Његова уградња је пре свега економична и брза, траје само пар сати и након тога се пушта у функцију. Гаранција на прохромске димњаке је 10 година, а процес демонтирања је такође веома једноставан”, наглашава Рајевић.

Производи компаније “Терморад” поред Србије могу се наћи и у свим републикама бивше Југославије, али и на украјинском и руском тржишту.

Циљ менаџмента предузећа свакако је извоз у земље Европске уније, што у скорије време може бити спроведено у дело, имајући у виду да ова компанија поседује све потребне стандарде и сертификате.

Фото: ГЗС

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.432.390 посета
Тренутно на сајту: 426 посетилац(a)