Поднете кривичне пријаве против две особе 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Поднете кривичне пријаве против две особе
Trenutno na sajtu: 483       |       Podeli:
10.07.2020 | 1 коментар(а)



Чачак - Како Глас западне Србије незванично сазнаје, против две особе поднете су кривичне пријаве
Полупане просторије СНС у Чачку, фото: ГЗС

за синоћња дешавања испред ГрО СНС када су полупана стакла на просторијама ове странке и локала који се налази испод.

За сада немамо информације из тужилаштва о којим особама се ради.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


sns cacak krivicne prijave

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (1)

  • Кербер Скот

    Држава не Сме да понови грешке из прошлости када је група разбојника и страних плаћеника издала председника фашистима где је убијен. Срушила уставни поредак и опљачкала државу и народ. По истом методу страни плаћеници покушавају фашистичким методама ХИТЛЕРЈУГЕНДА да доведу фашисте на власт. Држава мора строго да поштује процедур око демонстрација које важе у свету. Пријављивање демострација затим одобравање од стране државних органа како би исте биле под заштитом од противника демонстрација . Сваки други вид демонстрација сматрати терористичким актом и учеснике кривично гонити као терористе, јер може доћи до побуне другог дела народа и братоубилачког рата. Овде је народу преко курца рзноразних револуционара и лелемуда који егзистирају на народној грбачи те може да се деси да народ узме оружје а не мотку и најебе се мајке свима редом ко четреспете не гледајући ко је колко крив и чији је, е после ће буде крив Пенезић крив Тито.



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 157.448.656 посета
    Тренутно на сајту: 484 посетилац(a)