Радојевић: Кривичне пријаве за одговорне 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara             

 
Радојевић: Кривичне пријаве за одговорне
Trenutno na sajtu: 1147       |       Podeli:
21.12.2018 | 0 коментар(а)



Чачак – Након што је др Тања Стовраг из ГГ “За напреднији Чачак” прешла у одборничку клупу Српске напредне странке
Фото: РИНА

и после бројних претпоставки да је то учинила због добијања субспецијализцаије, лидер ГГ “За напреднији Чачак” др Александар Радојевић затражио је да се поднесу кривичне пријаве против свих који су како је истакао некоректно, политички трговали.

“Путем информација од јавног значаја тражили смо доказе о поштовању свих законитости у случају добијања ове субспецијализације, јер није у реду да доктори широм земље чекају конкурсе, аплицирају, а да због политичког утицаја субспецијализацију добије Тања Стовраг. Зашто би она била другачија од својих колега? Тражили смо одговоре од директора болнице да ли је и када је расписан конкурс. У информацијама од јавног значаја које смо добили конкурс се уопште не помиње. Упутили смо захтев министарству здравља, али од државног секретара добили смо одговор да ћемо све информације знати у року од 40 дана јер је процедеура коммпликована. Од администрације болнице добили смо непотписано решење минстра здравља, Златибора Лончара, о давању сагласности за специјализацију, али то није валидан ни законит документ јер није потписан, а претпостављам да министар није хтео свој посао да ризикује због тога. Ми ћемо поднети кривичне пријаве против директора болнице, али и против Тање Стовраг, а надлежни органи нек ураде свој посао”, изјавио је др Радојевић.

 

Регионална информативна новинска агенција

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


radojevic subspecijalizacija

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.997.992 посета
Тренутно на сајту: 1148 посетилац(a)