Од деда Славољуба из ивањичког Међуречја ни трага ни гласа већ три дана 



 
Од деда Славољуба из ивањичког Међуречја ни трага ни гласа већ три дана
Trenutno na sajtu: 592       |       Podeli:
23.11.2021 | 0 коментар(а)



Ивањица – Славољуб Парезановић из ивањичког села Међуречје нестао је у петак 19. новембра од када од њега нема ни трага ни гласа.
Нестао Славољуб Парезановић из околине Ивањице, Фото: РИНА

Последњи пут је виђен на сахрани у близини гробља у селу Грбићи одакле је према изјавама мештана кренуо кући, до које није стигао. Кад су приметили да га нема чланови породице са комшијама и пријатељима кренули су у потрагу,преноси РИНА.

„Он је нестао у петак поподне, а ми смо нестанак полицији пријавили у суботу. Самоницијативно се организовало читаво село како би нама, члановима породице, помогли у потрази, али све је било без успеха. Деда није био дементан, плаши нас да је сасвим случајно скренуо на један од шумских путева и како је терен јако неприступачан а путеви се рачвају, није умео да се врати. Претпостављамо да је кренуо да лута и да га је зетекла ноћ у шуми, плашимо се за његов живот. Ово је планински крај и ноћи су веома хладне“, рекла је за РИНУ унука Ана.

Она апелује на све надлежне органе да помогну породици како би пронашли деду Славољуба, јер сваким даном додатно се повећава ризик за његов живот.

„Много би нам значило ако би се у потрагу укључили професионалци. Полицајци, Горска служба спасавања или ватрогасци добровољци. Да пречешљају терен јер највероватније је деда залутао у шуми. Мала је вероватноћа да се нешто друго догодило. Плашимо се да се не обистине наше најцрње слутње, али ипак у нама живи трачак наде. Чак иако дође до оног најгорег желимо да га нађемо пре него што падне снег, како би га бар достојанствено испратили на онај свет“, каже Ана.

 

 

 

 

РИНА / ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


SLAVOLJUB PAREZANOVIC NESTAO

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.154.159 посета
Тренутно на сајту: 593 посетилац(a)