Протест фудбалера проблем или средство манипулације? 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji             

 
Протест фудбалера проблем или средство манипулације?
Trenutno na sajtu: 608       |       Podeli:
25.12.2020 | 0 коментар(а)



Чачак - Десетак фудбалера ФК „Борац 1926” Чачак протествовало је јутрос испред градске куће града тврдећи да им се дугује око 150.000 евра
Штрајк фудбалера испред зграде града Чачка, фото: ГЗС

 за неисплаћене плате. Истовремено тврде да је локала власт разним манипулацијама купила идентитет ФК Прово Мачве чиме је и на тај начин уништила ФК „Борца”.

Међутим, познаваоци локалних дешавања кажу да је протест најављиван је већ неколикок дана са друштвених мрежа и организован од разних проблематичних ликова који се већ неколико година баве сајбер насиљем, провокацијама и политиканством у граду на Морави.

Најжешћи напади праћени салвом увреда долазе управо са тих друштвених мрежа које затим пар таблоидних локалних портала пласира као лажне вести срачунате на дискредитацију појединих личности и углавном су политички мотивисани. Предводник сајбер насилника је један страни држављанин из Холандије, самозвани фудбалски синдикалац и доскорашњи члан напредњака који је најурен из те политичке групације. Због свега тога проблем Борца који можда постоји пар деценија се минимизира јер грађани не верују таквим информацијама.

Са друге стране из Градске управе кажу да су ове године уплатили 11 милиона динара као и све обавезе предвиђене буџетом како за ФК „Борац 1926” тако и за све остале спортске колективе у граду.

ГЗС

Линчовање сајбер насилника - Претње  градоначелнику Чачка  који је обећао да ће разговарати са фудбалерима. Лажним ширењем вести покушавају да изазову хаос. Државни органи још увек не реагију на вишемесечне притиске уцене и претње. Зашто?

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


fudbaleri cacak strajk

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.163.420 посета
Тренутно на сајту: 609 посетилац(a)