Ево како су српски политичари прославили Божић 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Ево како су српски политичари прославили Божић
Trenutno na sajtu: 529       |       Podeli:
09.01.2017 | 0 коментар(а)



Политичари у Србији су најрадоснији хришћански празник, Божић, провели су углавном у кругу породице, уз поштовање старих српских обичаја,

али било је и оних који су за овај дан отпутовали у иностранство.

Шеф српске дипломатије Ивица Дачић боравио је у Витлејему, одакле је упутио божићну честитку грађанима Србије и свима пожелео мир, здравље и породичну срећу.

- Веома сам почаствован што могу са овог светог места, из Цркве Христовог рођења у Витлејему, да честитам свим грађанима Србије Божић, најрадоснији хришћански празник - навео је Дачић, који је потом обишао и гроб Јасера Арафата и положио венац.

Посланик СНС-а Владимир Ђукановић је најрадоснији хришћански празник провео у кругу породице.

- Након 40 дана поста, сви заједно смо присуствовали поноћној литургији у Цркви Светог Василија Острошког, где смо се причестили. Божић је протекао лепо, деца су устала рано и под бадњаком потражила шта им је Божић Бата оставио. Старији син је био код деде, где је био положајник, а највећа жеља за Божић је треће дете - казао је за „Ало!” посланик Ђукановић.

Братислав Гашић, бивши министар војни, са својим најмилијима обележио је најрадоснији хришћански празник, а његов син Милан је на друштвеној мрежи Инстаграм поделио фотографије.

Најмлађи члан породице Гашић, братанац Марко, био је и ове године положајник у дому бившег министра одбране.

Тома и Вук заједно славили Божић?!

Томислав Николић, председник Србије, и потенцијални претендент на његову фотељу Вук Јеремић присуствовали су литургији коју је поглавар СПЦ патријарх Иринеј служио у Саборној цркви у Београду и тако били „заједно на овај велики празник“. Све присутне током литургије благосиљао је патријарх, а присуствовали су и представници свих верских заједница у Београду.

Јеремић нашао пару у чесници!

Ако се по чесници година познаје, Вуку Јеремићу ће ова година ће бити и те како берићетна. Наиме, он се на Твитеру похвалио да је пронашао парицу у чесници.

Ово није лош знак! - написао је он.

Извор: Ало, Д. Рамадани




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.905.198 посета
Тренутно на сајту: 529 посетилац(a)