Награде за најбоље ученике 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Награде за најбоље ученике
Trenutno na sajtu: 266       |       Podeli:
25.06.2018 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац – У част најуспешнији и најбољих ученика општине Горњи Милановац

у школској 2017/2018. години председник општине Дејан Ковачевић, организовао је свечани пријем у великој сали Културног центра и том приликом најбољима уручио пригодне поклоне и награде.

У свом обраћању награђенима, председник је истакао да је знање најважнија ствар и да у данашње време доста тога може да се предвиди и процени, али да се и даље не зна које су могућности људског ума.

Фото: Општинска управа Горњи Милановац

„Ви себи треба да поставите циљ да једног дана будете најбољи и да помогнете породици, колегама, али и општини Горњи Милановац да буде лепша и боља средина него што јесте. Диплома је време за прославу успеха, време припреме за неке будуће прилике и време да пригрлите свет бесконачних могућности“, казао је Ковачевић.

Ученици који су на републичким такмичењима освојили једно од прва три места, њих десет, као награду за свој успех од председника су добили похвалу и сабрана дела Радоја Домановића.


Фото: Општинска управа Горњи Милановац

Вуковцима основних и средњих школа којих је у школској 2017/2018. години било тридесет и шест, председник је даривао похвалу и сабрана дела Алексе Шантића.
    
Најбољим ученицима, ђацима генерације, за своје успехе и најбоље оцене током целог школовања, председник је уручио похвалу, плакету и сабрана дела Фјодора Достојевског. На територији општине Горњи Милановац, у школској 2017/2018. години укупно има једанаест ђака генерације.


Фото: Општинска управа Горњи Милановац

За ученике који су на републичким спортским такмичењима остварили значајне резултате поклони и награде биће уручени на пријему у кабинету председника општине који ће бити накнадно организован.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.800.314 посета
Тренутно на сајту: 267 посетилац(a)