За популациону политику општине Лучани седам милиона 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
За популациону политику општине Лучани седам милиона
Trenutno na sajtu: 680       |       Podeli:
03.03.2020 | 0 коментар(а)



Лучани - Председник општине Лучани, Миливоје Доловић је са Славицом Ђукић Дејановић,

министарком за демографију и популациону политику потписао уговор о финансирању мера популационе политике у 2020. години. Укупна вредност уговора износи преко осам милиона динара, од чега локална самоуправа обезбеђује 1,2 милиона динара а надлежно министарство седам милиона динара.

Наиме, општина је конкурисала за доделу бесповратних средстава код надлежног министарства а које је средства обезбедило најпре, за опремање две собе дечијег вртића у Гучи у вредности до три милиона динара, затим, за набавку два аутомобила за помоћ родитељима деце са сметњама у развоју у вредности од преко три милиона динара, као и за едукацију из области популационе политике у вредности од два милиона.

"Потписивање овог уговора је још један доказ да је сарадња општине Лучани са Министарством за популациону политику достигла изузетно висок ниво и да се одвија континуирано са бројним и за нас јако важним активностима. Захваљујући овом министарству, протекле године су нам одобрена средства за изградњу две собе дечијег вртића у Гучи. Изградња и опремање соба вртића се интензивно очекује у наредном периоду што ће нам омогућити пријем већег броја деце у предшколску установу из Гуче и околних насеља," рекао је председник општине Лучани Доловић.

Он наводи да ће општина Лучани у наредном периоду настојати да са овим министарством реализовати бројне пројекте који ће омогућити лагодније и квалитетније одгајање најмлађе генерације.

 

Глас западне Србије

 

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


lucani sredstva deca populaciona politika

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.066.834 посета
Тренутно на сајту: 680 посетилац(a)