ПОРУКА ЗА ИГРАЧЕ Борац: Штрајк није решење, поштено одрадите обавезе 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
ПОРУКА ЗА ИГРАЧЕ Борац: Штрајк није решење, поштено одрадите обавезе
Trenutno na sajtu: 362       |       Podeli:
17.11.2017 | 0 коментар(а)



Фудбалски клуб Борац из Чачка позвао је играче да разумеју у каквој се ситуацији налази клуб

и часно одраде своје обавезе до краја првог дела Суперлиге. Фудбалери Борца претили су штрајком због неизмирених финансијских обавеза, због чега их руководство клуба позвало на стрпљење јер улаже велике напоре да их исплати, заједно са тренерима, запосленима и добављачима.Доласком на чело клуба у јуну, ново руководство Борца се суочило са великим организационим и пре свега финансијским проблемима. Само по основу одлука Арбитражног суда клуб је због ранијег несавесног пословања и рада дуговао играчима и тренерима преко 30 милиона динара. У веома кратком року ФК Борац је уз помоћ града и спонзора успео да измири обавезе у износу од преко 20 милиона динара, чиме је стекао право да наступа у Суперлиги Србије - наводи се у саопштењу Борца.

Подсећа се да је град Чачак је уложио велика финансијска средства како би стадион постао репрезентативни спортски објекат.

 Замењена је травната подлога на главном терену, израђен је најмодернији систем наливања, постављени су голови најновије генерације, набављене су нове кућице за екипе и службена лица, као и тунел за излазак играча на терен. Реконструисан је и помоћни терен који је поново приведен намени”.

Додају и да се Борац суочава са великим финансијским проблемима, али да управа клуба улаже напор да их реши.

- Играчима првог тима се у овом тренутку реално дугује плата за септембар, као и за октобар која још није стигла на наплату. Отказивање обавеза које играчи имају према клубу није свакако добро решење ни за клуб, ни за град, а пре свега за играче који се професионално баве фудбалом. Наш клуб и град су се овим неразумним гестом још једном нашли у жижи јавности у негативном контексту. Искрено се надамо да ће играчи још једном схватити ситуацијиу и поштено извршити обавезе, како би у предстојећих шест кола освојили што већи број бодова и тако на прави и спортски начин показали и сачували, како свој, тако и реноме клуба чији дрес носе - закључују из Борца.

Фудбалери Борца у недељу гостују Спартаку у Суботици у 17. колу Суперлиге Србије.

 Извор: Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.863.821 посета
Тренутно на сајту: 362 посетилац(a)