Концерт Драгане Мирковић на Златибору 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Концерт Драгане Мирковић на Златибору
Trenutno na sajtu: 528       |       Podeli:
31.12.2018 | 0 коментар(а)



Златибор - За новогодишњу ноћ, под покровитељством Општине Чајетина, биће уприличен богат програм. Вече ће почети представом за најмлађе посетиоце,

затим ће од 21.00 час као предгрупа наступити Снежана Качар и Империум бенд, а од 22:00 очекује се почетак концерта главне звезде вечери Драгане Мирковић.

Прве минуте нове 2019. године посетиоци ће традиционало дочекати уз трубаче и ватромет који ће бити приређен на Краљевом тргу.

Поред дочека на отвореном хотелијери и ресторани су припремили веома богату понуду па све који буду боравили на “златној планини” у новогодишњој ноћи очекује одличан провод.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


концерт златибор драгана мирковић

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.191.137 посета
Тренутно на сајту: 529 посетилац(a)