За подметање пожара у Пријепољу оптужена жена чија је кућа прва горела 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara             

 
За подметање пожара у Пријепољу оптужена жена чија је кућа прва горела
Trenutno na sajtu: 1132       |       Podeli:
15.05.2020 | 0 коментар(а)



Пријепоље – Прича о мистериозним пожарима у пријепољском насељу Суводо и даље не престаје јер ухапшена
За подметање пожара оптужена жена у чијем је дому прво горело, Фото: РИНА

 жена на коју се сумња да их је изазвала је супруга Зорана Томашевића, у чијој кући пожари избијају од почетка године. Како је агенцији РИНА потврдио Зоран, она је јуче пала на полиграфу и одређено јој је задржавање до 48 сати.

„Жену су привели јер је она била у све три куће у којој су се дешавали пожари, али то су њена браћа код којих се склонила и који живе неколико метара од нас. Ко још може да помисли да би запалила своју, кућу брата близанца и сестре од тетке? Она је у страшном стању због свега, мислим да не зна ни шта прича и зато полиграф  није конкретан доказ, узео сам адвоката и тражићу да се ово испита. Имам и сведоке да се све дешавло из чиста мира, нама је у кући био и дежурни ватрогасац, за време пожара код њеног брата сви су били у кући и објасните ми како је онда то једна жена могла да запали“,  рекао је Зоран за РИНУ.

Зоран Томашевић, Фото: РИНА

У кући породице Томашевић први пожар избио је у јануару, затим се иста ситуација поновила неколико пута у априлу. Коса и Зоран позајмили су новац како би урадили нову инсталацију и зато сви мештани овог пријепољског насеља не могу да поверују у чињеницу да је управо она та која је изазвала пожар.

„ Не знам шта да кажем, осим да питам да ли на овој земљској кугли, постоји особа која је „на образ“ узела неколико хиљада евра да би реновирала кућу и да узме шибицу и све то поново запали. Она је жена којој је породица све у животу и све што су имали уложили су у ту кућу“, каже брат ухапшене Косе, Алекса Обрадовић.

Комшије сматрају да једна жена ни физички није у могућности да уради овако нешто јер горели су штекери, веш машине, бојлер. Како кажу, то ни вешт електричар не би могао да изведе.

Фото: РИНА

Све је ово за дубоку анализу. Ми смо и даље уплашени за своју безбедност, јер и даље страхујемо од те лутајуће струје. Кад се телевизор запалио, Коса је седела у дворишту са децом, жена нема никакве везе са тим. Ја се искрено надам да ће се пронаћи прави узрок свега овога, како би могли мирно да спавамо“, рекао је мештанин насеља Суводо.

Фото: РИНА

Мистериозни пожари у Пријепољу трају већ неколико месеци. Прво су се дешавали само у кући Томашевића, чак и онда кад је цела електрична инсталација била искључена због страха од поновних пожара. Пре неколико дана први пожари десили су се и у кућама које се налазе у непосредној близини, а које су у власништву брата и сестре ухапшене Косе Томашевић .

 

 


РИНА / ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


prijepolje rina agencija gzs pozar suvodo misterija

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.000.079 посета
Тренутно на сајту: 1133 посетилац(a)