СНС обележила славу: Ми смо странка обичних људи 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
СНС обележила славу: Ми смо странка обичних људи
Trenutno na sajtu: 483       |       Podeli:
27.10.2019 | 0 коментар(а)



Српска напредна странка (СНС) има смисао постојања само ако сваког дана нешто уради за грађане, поручио је данас

члан Председништва СНС Небојша Стефановић приликом обележавања страначке славе Свете Петке.

Стефановић, који је ове године био домаћин славе, истакао је да су напредњаци поносни на резултате које су постигли у протеклих седам година.

Он је у обраћању нагласио и да су резултати кључна ствар због којих је основана СНС и то они резултати којима би била задовољна Србија и њени грађани.

Стефановић је изразио очекивање да ће ускоро незапосленост спасти на једноцифрени број.

"Прошле године је, са овог места, председник Александар Вучић рекао да очекује да ће наша земља бити јача, снажнија, дочекати бољу будућност, мању незапосленсот, јачу војску и полицију. Поносам сам што смо, због вредног, огромног рада СНС и свих њених људи, дошли до тих резултата", рекао је он.

Стефановић је казао да очекује да ће СНС ускоро моћи да се похвали да ће незапосленост у Србији пасти на испод 10 одсто, подсетивши да је пре седам година проценат незапослености био на 26 одсто.

"Ускоро ће моћи да се Србија похвали процентом незапослености мањим од 10 одсто. Захваљујући огромном раду Александра Вучића и влади, пуно људи, свему што је уложено у претходних седам година у земљу и захваљујући томе видели смо нове фабрике, нова радна, нову будућност", казао је он.

Према његовим речима, захваљујући одговорној економској политици од новембрарске плате грајдани могу да очекују веће пензије и плате.

Указао је да је просечна плата износила још 376 евра, ове године ће бити 500 евра.

"У периоду од 2009. до 2012. минимална зарада повећана је само за три евра, а од првог јануара биће 30.000 динара", објаснио је он.

Стефановић је казао да је политика коју гради и снажно подржава СНС, у коју жели да уложи и даље све напоре, да дође до свих грађана, чује њихова надања и снове, и угради их у политику за коју се бори.

"Ми смо странка обичних људи настала пре 11 година. Сранка која је пре свега размишљала како да снове, жеље и очекивања људи у Србији преточи у нешто што ће бити свакодневна реалност. За нас је вазно да никада нисмо, нити ћемо бити самозадовољни. Ми смо странка која има озбиљне успехе и резултате и која ће увек желети да ради још више. Нећемо никада постати странка људи који су ту из личних интереса, већ ћемо налазити увек нове људе који ће тежити ка висим интересима грађана и земље", поручио је он.

Најавио је да ће се Вучић после подне обратити грађанима Србије, и да ће моћи да од њега чују шта је циљеви и будућност странке.

"Ми јесмо задовољни делом ствари које смо постигли у протеклих седам година, али пред нама су тек изазови и циљеви. Хоћемо да покажемо грађанима шта конкретно зелимо да урадимо за њих", нагласио је он.

Стефановић је пожелео свим грађанима Србије, који данас славе славу, да је проведу у здрављу и весељу, да имају разлога да се радују.

Обележавајну славе у просторијама странке присуствовали су функционери СНС, потпредседница Марија Обрадовић, чланови Председништва Синиша Мали, Горан Весић, Зоран Ђорђевић, Братислав Гашић, лидер коалициног СПС-а Ивица Дачић, и други чланови и симпатизери странке.

СНС за 11 година направила преокрет у Србији

Српска напредна странка данас обележава 11 година од оснивања, а потпредседник Главног одбора те странке Марко Ђурић каже да је СНС за 11 година прерасла у прави покрет народне буне против оних који су земљу разорили претходних деценија.

"Буне против оних који су до 2012. године угасили 4.000 фабрика у Србији, довели до једностраног проглашења независности Косова, односно нису реаговали на то на адекватан начин, нису учинили све што је трбало да би се то спречило...буне против оних који су институције ове земље тајкунизовали", рекао је Ђурић гостујући на Пинку.

Он је истакао да је СНС за 11 година постојања успела да заустави те процесе разарања Србије и истакао да је председник Србије Александар Вучић покренуо циклус реформи који је резултатирао опоравком економије, смањењем стопе незапослености, зустављањем пада бруто друштвеног производа.

Ђурић је навео да још пуно тога има да се уради и исправи и истакао да ће СНС сасвим сигурно пуно тога у будућности мењати и, заједно са грађанима, правити планове како да Србија још брже и боље иде напред.

"Ако желимо да заиста будемо успешно друштво, да будемо конкурентни у односу на западноевропске и друге богате државе које одвлаче становништво из овог региона, мораћемо још брже да се мењамо и ефикасније и енергичније да радимо", додао је Ђурић.

ГЗС/ Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


sns slava stranka narod

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.807.743 посета
Тренутно на сајту: 484 посетилац(a)