Општина Чајетина уложила 200 милиона у километре новог асфалта 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Општина Чајетина уложила 200 милиона у километре новог асфалта
Trenutno na sajtu: 358       |       Podeli:
02.10.2018 | 0 коментар(а)



Чајетина - У последњих неколико дана извршена је реконструкција пута у Кривој Реци у насељу Вишовина, у дужини

од 1.400 метара. Асфалтирани су путеви у Шљивовици у засеоцима Ивићи и Пантелићи. Врши се и реконструкција путног правца у месној заједници Семегњево од железничке станице до центра села, а отпочели су и радови у месним заједницама Мушвете и Голово.

Заменик председника општине Чајетина Арсен Ђурић, најавио је да ће се радити пут за манастир Дубраву, као и два путна правца у Јабланици, три путна правца у Гостиљу, један у Алином Потоку, Рудинама.

Ђурић каже да је плану да се уради неколико улица на Златибору: између зграде Туристичке организације Златибор и новог здања Културног центра, као и три крака улица у насељу Гајеви са пешачком и бициклистичком стазом. Укупна дужина улица у насељу Гајеви је око 2.600 метара , чему су претходили радови на водоводној и канализационој мрежи, као и постављање каблова за уличну расвету.

Према Ђурићевим речима, укупна вредност инвестиција у овој години за изградњу и реконструцију путева и улица, заједно са насипањем путева, износи око 200 милиона динара.

С обзиром да је тендерима уговорено и обављено асфалтирање путева у многим златиборским селима: Шљивовици, Сирогојну, Кривој Реци, Трнави, Алином Потоку, Рудинама и другим, то по речима Арсена Ђурића представља укупно око 20 километара асфалтних путева у овој години. И то не рачунајући насипање и санацију макадамских путева оштећених услед временских непогода, које изводи КЈП „Златибор“, у шта је уложено око 10 милиона динара.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cajetina opstina ulozen novac nov asfalt

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.382.539 посета
Тренутно на сајту: 359 посетилац(a)