Дом трубача у Гучи биће привремена болница 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Дом трубача у Гучи биће привремена болница
Trenutno na sajtu: 349       |       Podeli:
06.04.2020 | 0 коментар(а)



Лучани - У Моравичком округу забележено је 37 инфицираних вирусом COVID -19. У општини Лучани



има три пацијента код којих је дијагностикован вирус корона, а смештај пацијената код којих се установи присуство овог вируса планиран је у Дому трубача.

Први човек општине Лучани Миливоје Доловић рекао је да се 87 лица налази у самоизолацији. Општина је предузела све мере, волонтери грађанима пружају помоћ а мештани се придржавају свих мера које је влада прописала.

"Наредних дана планирано је масовно тестирање, Дом трубача смо опремили са 108 лежаја, ту су иначе боравили трубачи за време сабора" - изјавио је Миливоје Доловић.

Он је нагласио да је овогодишњи сабор трубача планиран за период од 3. до 9. августа. Ипак, зависно од епидемије корона вируса и ако не буде могао сабор да се одржи у том термину резервни датум је 14. октобар, датум када је Сабор у Гучи и настао.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


lucani korona

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.271.293 посета
Тренутно на сајту: 350 посетилац(a)