Почела изградња дечијег игралишта на Мегдану 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Почела изградња дечијег игралишта на Мегдану
Trenutno na sajtu: 408       |       Podeli:
05.08.2020 | 0 коментар(а)



Ужице - У оквиру програма локалног партнерства „Удружимо се“, почела је изградња дечијег игралишта

игралишта на Мегдану за којe су се грађани изјаснили гласањем преко апликације која је била постављена на сајту Града Ужица. Сличан број гласова тада је добио и пројекат реконструкције Малог парка, наводи се на сајту града.

Изградња и опремање дечијег игралишта на Мегдану коштаће укупно око пет милиона динара. Део средстава, обезбеђен је из градског буџета, део од годишње награде коју је Град Ужице добио од Министарства за државну управу и локалну самоуправу, 2,6 милиона динара, у области Транспарентност и учешће јавности у раду локалне самоуправе (пројекат Удружимо се у оквиру програма „Реформа пореза на имовину“ и РЕЛОФ-а, које финансира швајцарска Влада), а део од награде која је додељена Граду од Сталне конференције градова и општина из буџета програма „Подршка Владе Швајцарске развоју општина кроз унапређење доброг управљања и социјалне укључености – Swiss PRO“, који реализује Канцеларија Уједињених нација за пројектне услуге (UNOPS), 960.000 динара.

Извођач радова је фирма „Маратон“ из Мачванске Митровице која ће испоручити и мобилијар за игралиште. Рок за завршетак радова који се изводе према пројекту ЈП „Ужице развој“ је 30 дана.

Изглед будућег игралишта на Мегдану, Фото: сајт Града Ужица

Према речима директора ЈП „Ужице развој“ Николе Максимовића игралиште ће бити изграђено и опремљено у складу са свим европским стандардима.

 

Инфо Ера / ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


uzice gradnja igraliste deca mejdan

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.119.730 посета
Тренутно на сајту: 409 посетилац(a)