Општина Чајетина једина у Србији повећала буџет пре краја године 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Општина Чајетина једина у Србији повећала буџет пре краја године
Trenutno na sajtu: 370       |       Podeli:
30.10.2020 | 0 коментар(а)



Чајетина - На четвртој седници актуелног сазива СО Чајетина усвојена је измена и допуна плана детаљне регулације за изградњу гондоле на Златибору,

усвојена је измена одлуке о усклађењу оснивачког акта предузећа „Голд Гондола” Златибор као и предлог решења о давањуи сагласности на измене фионасијског плана предузећа за ову годину. Усвојено је решење о давњу сагласности и на друге измене програма пословања Комунално јавног предузећа Златибор за ову годину, као и одлука о повећању основног капитала овог предузећа.

Арсен Ђурић, председник Скупштине општине Чајетина, фото: Принт Скрин


Приливи у буџет су добри и већи од планираних, тако да смо успели да будемо једина општина у Србији која је ребалансом повећала буџет, што ће омогућити завршетак свих планираних активности за ову годину. Донели смо одлуку о изради акционог плана за родну равноправност а поред тога усвојили смо допуну финансијског плана за предузеће „Голд гондола“, исто као и за Комунално јавно предузеће, уз одлуку о промени седишта предузећа „Голд гондола“ – рекао је Арсен Ђурић, председник Скупштине општине Чајетина, осврћући се на данашњу Четврту седницу Скупштине општине.

На данашњем дневном реду смо имали 35 тачака, додао је Ђурић, од чега се највећи део односио на уређење грађевинског земљишта, с обзиром да смо у претходном периоди имали оглас за отуђење грађевинског земљишта тј. продато је 11 плацева. Већ ових дана почињемо са припремама буџета за наредну годину и сигуран сам да ћемо имати нове капиталне пројекте али и редовна инвестициона улагања као што су изградња путева и улица, водоводне и канализационе мреже, дечјих игралишта, бициклистичких и пешачких стаза.
ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


so cajetina budzet

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.471.098 посета
Тренутно на сајту: 371 посетилац(a)