„Отворени дан“ на војном аеродрому Морава 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
„Отворени дан“ на војном аеродрому Морава
Trenutno na sajtu: 497       |       Podeli:
29.10.2019 | 0 коментар(а)



Краљево - Војни аеродром "Морава" и 98. ваздухопловна бригада отварају своје капије за све заљубљенике у ваздухопловство.

 

Наиме, у суботу 2. новембра текуће године са почетком у 10 часова одржава се акција „Отворени дан“ у организацији 98. ваздухопловне бригаде Војске Србије. Присутни ће имати прилику да виде приказ атрактивних садржаја из летачке обуке, тактичко - технички збор где ће моћи да уђу у авионе, хеликоптере и остала средства ратне технике.

Улаз је са војне капије у Лађевцима је од 10 часова.

Том приликом биће промовисана обученост припадника Ратног ваздухопловства и противваздухопловне одбране за извршавање додељених мисија, јачање поверења грађана у Војску Србије, војног позива и позива војних пилота.

Циљ манифестације је да се грађанима и јавности, кроз непосредни контакт, презентује живот и рад у јединицама 98. ваздухопловне бригаде и јединицама Војске Србије.

Планирано је да манифестација траје до 15 часова.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


kraljevo aerodrom vojska otvoreni dan

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.490.136 посета
Тренутно на сајту: 497 посетилац(a)