Спортски клубови се одрекли добити од пет милиона динара у корист деце 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Спортски клубови се одрекли добити од пет милиона динара у корист деце
Trenutno na sajtu: 618       |       Podeli:
13.11.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Покрет за децу Три плус почео је са сумирањем резултата у 2018. години и успешности

пројекта картице „Цена минус за 3+“ у граду Чачку који се реализује у сарадњи са локалном самоуправом и привредним и правним субјектима.

„У овом тренутку можемо изаћи са подацима које смо добили од спорсткух клубова из нашег града који су одобрили бесплатно тренирање деци из породица са троје и више деце. Самим тим, одрекли су се своје добити коју би имали да су наплаћивали чланарине.

К.К.Младост Чачак у 2018. години је на основу картице „Цена минус за 3+“ је омогућио бесплатно тренирање за 114 малишана и растеретио буџет њихових родитељима за 2. 272 .000 динара.

К.К.Борац је одобрио бесплатно тренирање за 44 будућих кошаркашких звезда што је у финансијском износу 1.050.00 динара.

Ф.К.Борац је учешћем у нашој акцији обрадовао 36 малих фудбалера а износ који би они платили је 744 000 динара.

Ф.К. Киндер се одрекао чланарине у износу од 612 000 динара и бесплатно тренирање је имало 34 клинаца.

Ф.К. „Младост-радост“ је имало 10 малишана из породица са троје и више деце што значи да су се одрекли чланарине у износу од 192.000 динара.

Ф.К.“Чачак 94“ на основу картице „Цена минус за 3+“ је омогућио за 2 дечака бесплатно тренирање и уштеду од 36 000 динара.

Ф.К.Бип је такође учесник нашег пројекта на основу којег су 12 дечака имали беплатно тренирање и када би наплаћивали чланарине тај износ би био за годину дана 216 000 динара.

Стреличарски клуб Прељина је одобрио бесплатно тренирање, али није имао полазнике на основу картице.

Када на крају сведемо рачуне долазимо до податка да је укупно 252 малишана, из породица са троје и више деце, имало привилегију бесплатног тренирања, а износ који би плаћали да није картице „Цена минус за 3+“ је 5.122.000 динара.

Из покрета Три плус изразили су забринутост јер су поједини клубови суочени са недостатком финансијских средстава у задњим месецима почели да наплаћују чланарине и деци из породица са троје и више деце.

“Не можемо их кривити, иако имају потписане уговоре са Покретом за децу Три плус до краја године, али зато можемо тражити решења за 2019. годину како би тренирање и даље било бесплатно за децу из вишедетних породица.То је веома битно да покажемо свима онима који планирају проширење породица да ће друштво бити уз њих”, поручују из овог покрета.

Председник покрета Три плус Владица Гавриловић је истакао да ће у јануару 2019. године саопштити и уштеде које су породице са троје и више деце имале код свих осталих учесника акције „Цена минус за 3+“.

 

 

Глас западне Србије

 

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


tri plus kartica deca

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.502.704 посета
Тренутно на сајту: 619 посетилац(a)