Трифуновић: Обрадовићу и Митровићу смета јак СНС у Чачку 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Трифуновић: Обрадовићу и Митровићу смета јак СНС у Чачку
Trenutno na sajtu: 339       |       Podeli:
08.06.2019 | 0 коментар(а)



Чачак – Повереник СНС у Чачку Игор Трифуновић издао је саопштење за јавност у коме поручује
Повереник СНС у Чачку Игор Трифуновић, фото: ГЗС

да је најтужније када неко не може да сагледа или среди стање у сопственој кући, а по сваку цену жели да коментарише и дели лекције “у комшилуку”.

“Тако ових дана Бошко Обрадовић уместо да брине о својим Дверима, које су у расулу и чији рејтинг драстично пада, даје себи за право да се бави коментарисањем кадровских решења у Српској напредној странци и то онога што су само поједини медији објавили. Обрадовић вероватно у жељи да буде већи католик од папе, удара на сва звона и ламентира над судбином чачанских напредњака, иако за то нема ни потребе ни разлога. На његову жалост, Српска напредна странка у свим сегментима, од месних одбора до самог председника функционише без проблема, састанци се редовно одржавају на свим нивоима и то у ствари смета опозицији.
С друге стране, дуго најављивани избори у Дверима никако да се спроведу, ваљда у намери да се најпре Обрадовић и његова свита обрачунају са непослушнима, који не мисле као они, искључе их из организације, као што су урадили са готово свим оснивачима и онда по угледу на неке пређашње, тоталитарне режиме спроведу ’демократски’ поступак. Али то су њихове ствари и ми се њима нећемо бавити”, каже Трифуновић.

У саопштењу се даље наводи да ни један одборник власти није прешао у табор опозиције, док се одборничка група Двери, па и неке друге, полако круне.

“Пар година уназад гласноговорници Двери и Нове Србије су самоуверено најављивали пад власти у нашем граду, а колико су били у праву види се из тога да владајућа коалиција у пуном капацитету ради и функционише, са оствареним резултатима који могу да служе на понос.
Безразложна је брига нашег бившег члана и одборника Звонка Митровића, који је некада био и одборник ЛДП-а, да ће Српска напредна странка било коме остати дужна, јер то није био наш манир ни у претходним временима. Све своје рачуне, као и оне које је неко други правио у наше име, уредно смо исплатили. Нема потребе ни да позива чланство СНС да се ишчлани из странке, као што је он урадио када је видео да не може да оствари баш све личне амбиције и интересе. Нека остави друге да мисле својом главом и закључе куда нас води политика напредњака и Александра Вучића у бољу будућност Србије, а куда сви остали савези, удружења, групе и групице. Митровић не би требало да дели лекције другима, већ да научи нешто из сопствених грешака”, закључио је повереник СНС у Чачку Игор Трифуновић.

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


CACAK SNS POVERENIK SAOPSTENJE

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.363.803 посета
Тренутно на сајту: 340 посетилац(a)