Милићевић: Спремни смо да наставимо да слушамо грађане као и у протекле четири године 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Милићевић: Спремни смо да наставимо да слушамо грађане као и у протекле четири године
Trenutno na sajtu: 417       |       Podeli:
18.06.2020 | 0 коментар(а)



Прибој - Потпредседник Социјалистичке партије Србије (СПС) Ђорђе Милићевић казао је
Потпредседник СПС - а Ђорђе Милићевић са председником ОО СПС Борисом Мрдовићем и кандидаткињом за народног посланика Дијаном Радовић, фото: ГЗС

данас у Прибоју да ће на предстојећим локалним изборима грађани одлучивати о будућности Прибоја у наредне четири године.

“Када је реч о локалним изборима мислим да су они већ завршени и да се зна победник у општини Прибој. Као потпредседнику странке мени је лично задовољство што смо са нашим предизборним коалиционим партнерима направили заједничку листу, што значи да на идентичан начин сагледавамо комуналне, инфрастуктурне и животне проблеме грађана Прибоја и да показујемо заинтересованост и спремност да настављамо да те проблеме успешно решавамо као што смо то чинили у претходном временском периоду”, казао је Милићевић.

Што се тиче парламентарних избора Милићевић је казао да Прибој овога пута има велику шансу, што значи да ће по први пут у историји политичке сцене овог града у парламенту имати младу и образовану особу која је показала у локалном парламенту шта може, хоће и жели да уради за Прибој.

“Снага њеног гласа у парламенту зависиће од поверења које добија од грађана Прибоја на изборима 21. јуна, а јака Социјалистичка партија Србије и јака парламентарна листа значи и јак Прибој”, истакао је Милићевић.

Он је навео и разлоге зашто би грађани Прибоја требало да гласају за посланичку листу под редним бројем 2 “Ивица Дачић - СПС – Драган Марковић Палма - ЈС”, истичући пре свега резултате српске дипломатије на чијем је челу Ивица Дачић, која је како је рекао, осујетила покушаје оних који су желели да без учешћа Србије реше питање јужне српске покрајине.

“Наравно уз подршку председника Србије 18 држава је повукло одлуку о прихватању независности Косова и Метохије. Са друге стране у периоду ванредног стања Ивица Дачић је јасно показао да дипломатија није само политика, већ да је њена сврха помоћи грађанима када им је тешко, када су се нашли усред пандемије ван граница наше земље”, истиче Милићевић.

Према његовим речима Ивица Дачић модернизовао, реформисао и консолидовао странку, али је и задржао идеолошки курс доследности, а кандидаткиња за народног посланика Дијана Радовић је прави пример свега тога.

“И Палма и Дачић и СПС и ЈС имају храброст да бране свој народ који живи ван граница наше државе. Ивица Дачић је неко ко је завршио факултет политичких наука са просечном оценом 10 иако он о томе нерадо говори, то показује његову спремност и способност да сво своје знање стави на располагање грађана Србије и своје државе. Он је такође приближио политику грађанима кроз своју искреност, отвореност, кроз свој шарм”, тврди потпредседник СПС - а.

Милићевић је истакао да што се тиче Драгана Марковића Палме, Србија одлично зна ко је најбољи градоначелник, ко се домаћински и рационално понаша када је реч о буџетским средствима, и ко ради увек у интересу својих суграђана, никада у интересу политичара.

“Палма је показатељ да је време салонских председника општине и градоначелника одавно прошло, као и да они не треба да вуку за рукав председника републике или првог потпредседника Владе да би дошли до страних инвеститора. Он је и успешан менаџер и борац за националне и државне интересе, али и успешан дипломата, дакле није чекао да инвеститори дођу до њега, већ је он одлазио код њих”, нагласио је Милићевић.

Он је закључио да је потпуно убеђен да ће грађани Прибоја 21. јуна гласати за себе а то значи да ће на локалном нивоу поверење дати листи под редним бројем 1, а на републичком нивоу листи под редним бројем 2.

 

 

Глас западне Србије

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


priboj sps djordje milicevic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.454.338 посета
Тренутно на сајту: 417 посетилац(a)