Парезановић: Нисам ни себи завршио стално запослење, а камоли тетки за потпорни зид 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Парезановић: Нисам ни себи завршио стално запослење, а камоли тетки за потпорни зид
Trenutno na sajtu: 529       |       Podeli:
13.02.2018 | 0 коментар(а)



Чачак – Народни посланик СНС и повереник ове странке за Чачак Марко Парезановћ каже да никога није звао, нити је вршио било какве

ургенције да се изгради потпорни зид испод куће на Лозничком путу у којој живи његова тетка.

Он је, коментаришући наводе да је употребио политички ауторитет како би био решени приватни проблеми чланова његове фамилије, у изјави за Морава инфо нагласио да би сваки грађанин требало да има иста права без обзира да ли је и са ким у сродству.

– Град Чачак је помогао многим грађанима и решио бројне проблеме инфраструктурне природе. Много путева, тротоара, канала, потпорних зидова је урађено. Нажалост, у прошлости смо мало бринули о превентиви, па смо много новца давали када штета већ буде начињена поплавама или клизиштима. И никада до сада нисам чуо да се медији баве тиме са ким је у сродству особа поред чије куће је урадјен неки пут, тротоар или потпорни зид. Јер потпорни зид није луксуз, већ интервенција која треба да сачува безбедност, заштити објекат и пут на много јефтинији начин него када се штета већ догоди. Није ни први ни последњи који ће бити урађен на територији града и на корист градјана – рекао је посланик Парезановић.

Он је нагласио да одговоре на питања која се тичу грађевинске и урбанистичке документације, стања пута, опасности од клизишта, као и времена изводјења радова, морају дати струка и надлежни органи.

– Ја се тиме не бавим, јер није у мом маниру да се бавим стварима у које се довољно не разумем. Посебно не да било кога зовем или вршим било какав притисак или ургенције. Нисам завршио себи стално запослење јер ме је било срамота да то тражим када сам постао посланик, па не тражим протекције ни за друге. Што се тиче медијске кампање против мене и моје породице која се спроводи више од 6 месеци, очекујем да ће само бити све израженија, добро сам разумео поруку, али се нисам уплашио – истакао је Парезановић.

Он је нагласио и да се нико не би поменуо потпорни зид да се не ради о особи која је са њим у сродству.

– Штавише, хвалили би нас јер смо решили један проблем који објективно постоји. Као што ћемо санирати и постојеће потпорне зидове на истом путу који су у лошем стању и не само то, већ ћемо до краја мандата испунити обећање и реконструисати комплетну деоницу пута до центра Лознице, односно до месне заједнице. То је оно што је важно за преко 2.000 људи који живе у овом крају. Без обзира на то са ким су у сродству – закључио је Марко Парезановић у изјави за наш портал.

Извор: Морава инфо




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.149.310 посета
Тренутно на сајту: 530 посетилац(a)