Сутра почиње једна од највећих спортских манифестација у југозападној Србији 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku             

 
Сутра почиње једна од највећих спортских манифестација у југозападној Србији
Trenutno na sajtu: 567       |       Podeli:
03.07.2018 | 0 коментар(а)



Прибој – Традиционалне 55. МОСИ игре почињу сутра и Прибој их спремно дочекује у новом руху.



Председник општине Прибој Лазар Рвовић истакао је за Глас западне Србије да је извршено комплетно реновирање спортске инфраструктуре, од чега је стадион био највећи подухват.

,,Урађена је нова атлетска стаза, трибине су комплетно промењене и постављене столице, свих девет мултифункционалних игралишта су наново асвалтирана и пресвучена новим подлогама, чак је реновирана и рибарска стаза и изграђено је рибарско насеље за спорт и риболов”, изјавио је Рвовић и додао да је у саобраћајној структури комплетно сређена главна Немањина улица у Прибоју, као и кружни ток на улазу.

Рвовић је навео да је велико интересовање медија и новинара за овај догађај и да сви акредитовани ће имати обезбеђен смештај и храну у хотелу Лим у Прибоју.

,,Према нашим могућностима, акредитовали смо 40 новинара какав је и био план, а преко ове цифре имамо 20 акредитација за новинаре националних телевизија из све три државе који ће преманентно или повремено пратити игре”, казао је Рвовић и додао да ће по први пут у историји имати директан пренос игара.

,,Сви заинтересовани који нису у прилици да дођу, МОСИ игре могу гледати у директном преносу на интернету. Ово може бити од велике користи и новинарима фоторепортерима који дођу на дан, а који су направили најлепше слике, извештаје, репортаже и приче младих спортиста из све три државе”, казао је председник општине.

Свим акредитованим новинарима на услузи ће 24 сата бити Пресс центар и сајт Инфо пул МОСИ. Пресс центар ће користити новинари, а на Инфо пул сајт МОСИ ће се качити сви садржаји, где ће у току дана ко жели од спортских редакција моћи да скине бесплатно вест, снимак, покривалице и све оно што је потребно да би се туристи известили о МОСИ-у и да би игре биле што пропраћеније и добиле оно место које заслужују.

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.960.689 посета
Тренутно на сајту: 568 посетилац(a)