Велико државно финале „City Games“ на градском базену у Чачку 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Велико државно финале „City Games“ на градском базену у Чачку
Trenutno na sajtu: 304       |       Podeli:
22.07.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Након месец дана турнеје по Србији, „City Games“ караван зауставља се у Чачку, где ће се одржати финално државно
Илустрација, фото: РИНА

такмичење у овој међународној манифестацији. Тако ће 30. јула од 19:30, градски базен биће центар свих дешавања.

„Драго нам је што ће се финале одржати у Чачку. Ваш град има посебну енергију и најбоље навијаче. Не сумњам да ће ово финале бити вече за памћење", каже аутор и директор пројекта Мирослав Крзyк.

Пет најбољих градова из Србије, који су квалификацијама изборили своја места у финалу и екипа домаћина из Чачка, укрстиће своје снаге у несвакидашњим играма на базену које су основни садржај овог пројекта, а осмишљене су тако да забаве публику и такмичаре али и да подстакну вредности попут пријатељства и тимског духа и да укажу на важност бављења спортом.

„Игре се базирају на традиционалним дисциплинама и производима, што је видљиво и из њихових назива: водена алка, летећи ватерполо, весло, трка магараца, водена кошарка...Укупно је 13 различитих дисциплина које нуде прегршт забаве и адреналина за све генерације", каже Крзyк.

Победник државног финала у Чачку, представљаће Србију на великом Међународном финалу 2020. године у Словенији, где ће се за титулу шампиона борити са још 16 екипа из Европе. Позивамо све суграђане да својим присуством и жестоким навијањем помогну свом тиму да дође до победе.

Сви на градске базене 30. јула у 19:30.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.380.284 посета
Тренутно на сајту: 304 посетилац(a)