На Мокрој гори почиње 6. Туристичка конференција „Западна Србија” 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike             

 
На Мокрој гори почиње 6. Туристичка конференција „Западна Србија”
Trenutno na sajtu: 433       |       Podeli:
06.12.2022 | 0 коментар(а)



Пријепоље/Нова Варош – Туристички радници сумираће у наредна два дана у Мокрој Гори остварене резултате током туристичке сезоне у години на измаку.
Фото: РИНА

У години, када се туризам вратио на “велика врата” после пандемије корона вируса, биће то шанса да се размене искуства и представе пројекти за наредну годину.

Туристичка регија Западна Србија, прва у Србији је препознала значај удруживања и регионалног приступа туризму. Међу панелистима, који ће се обратити турситичким радницима током дводневног дружења у Мокрој Гори налазе се Милован Поповић, директор Туристичке заједнице Умага, др Наташа Павловић, директорка Туристичке организације Војводине, Александар Сеничић, директор Националне асоцијације туристичких агенција YУТА и али бројни други стручњаци у области туризма.

Регија Западна Србија се налази међу 18 приоритетних туристичких дестинација у земљи, која је захваљујући изузетним природним богатствима једна од најатрактивнијих и најпопуларнијих туристичких подручја у Србији.

 

 

 

ГЗС/ПП Медиа




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


mokra gora turisticka konferencija zapadna srbija

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.739.437 посета
Тренутно на сајту: 433 посетилац(a)