Додељене награде најбољим привредницима 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara             

 
Додељене награде најбољим привредницима
Trenutno na sajtu: 887       |       Podeli:
09.05.2018 | 0 коментар(а)



Чачак – Традиционално су уручене награде најбољим чачанским привредницима. Ове године добитници

су Момир Ћосовић испред фирме Прогрс инжењеринг и Милоје Стевановић, власник предузећа КМН.

Ђосовић власник занатске фирме Прогрес инжењеринг, истакао је посебно задовољство због ове награде с обзиром да долази од његових колега и пријатеља, са којима годинама сарађује. Његова фирма броји око 130 запослених у Чачку и 148 у Гучи, а такође се нада скоријем проширењу фирме.

,,Ми смо специјалисти за котлове на био масу, имамо  одличне кооперативне односе са сарадницима, радимо извоз за Италију скоро 12 година и управо наша сарадња са њима треба да донесе још већи развој који очекујемо. Они једну комплетну линију за производњу котлова пребацују код нас у Србију. Тако да ћемо радна места обезбедити за још најмање 30 људи”, изјавио је Ћосовић.

Добитник друге награде, власник предузећа КМН, Милоје Стевановић, каже да није било момака и девојака који су запослени не би било ни ове награде и да ово признање припада искључиво њима, као и његовој породици без које не би успео.

,,Стартовали смо пре скоро 25 година у простору од само 16.5 квадрата и од тад смо полако напредовали, стопу по стопу ,и дошли смо дотле да данас имамо 130-ак запослених људи. У нашем садржају су два супермаркета у Чачку и специјализована продавница у Београду, као и радионице за прераду меса, пекарица, посластичарска радионица, линија за производњу готових јела”, казао је Стевановић и додао да сарађује са око 500 сеоских домаћинстава који производе најбоље производе које ова земља може да створи и да управо је то оно што им даје квалитет, што га чини поносним.

Доделом награда обележена је и годишњица постојања удружуња ФОРУМА привредника, које и додељује ове престижне награде.

Председник Форума, Александар Петронијевић, казао је да у оквиру Форума послују сва привредна пословна удружења и поред њих нека већа правна лица.

,,Један од битних наших циљева поред заједништва је рад на унапређењу квалитета наше локалне друштвене заједнице. То постижемо управо ангажовањем што нас као организације, тако и кроз истакнуте појединце. На тај начин мотивишемо се да номинујемо добитнике награда сваке године”, каже Петронијевић.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.012.556 посета
Тренутно на сајту: 887 посетилац(a)