Познати финалисти Купа пријатељства 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Познати финалисти Купа пријатељства
Trenutno na sajtu: 440       |       Podeli:
10.06.2018 | 0 коментар(а)



Четвртог дана такмичења одиграни су полуфинални мечеви на теренима Швајцарије, па су познати финалисти, а то су екипе Сарајева и Партизана.

Обе екипе прошле су даље после бољег извођења пенала.

Екипа Сарајева, после драматичног проласка у полуфинале, одиграла је још један веома узбудљив меч. Повели су 1-0 после 26 минута игре, да би Новосађани узвратили средином другог полувремена. Међутим, екипа Војводине није имала снаге за потпуни преокрет, па се регуларни део меча завршио нерешеним резултатом. Приступило се извођењу једанаестераца у којем је много више успеха имала екипа гостију из Босне и Херцеговине. Погодили су сва своја четири ударца, док су играчи Војводине два пута били непрецизни.



Меч дана се, без потцењивања првог полуфиналног пара, очекивао у другом полуфиналном сусрету између Партизана и шпанског Еспањола. Утакмица је испунила сва очекивања. Два пута је водио Партизан, два  пута су Шпанци успели да изједначе, други пут у 55. минуту, само 5 минута пре прекида утакмице због јаких падавина.

Утакмица није могла да буде настављена, а с обзиром да је прошло две трећине од њеног укупног трајања и да је резултат био нерешен, одмах се приступило извођењу пенала.

На крају, Партизан је реализовао 3 пенала, док је Еспањол успео само 2 пута да погоди мрежу, па су црно-бели отишли у финале.

Први Куп пријатељства на Златибору, турнир најбољих екипа бивше Југославије и гостију из Мађарске, Италије, Турске и Шпаније завршава се сутра, 10. јуна 2018. финалном утакмицом на терену Швајцарије уз директне преносе на каналима Спорт клуба.


ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.514.834 посета
Тренутно на сајту: 440 посетилац(a)