Огњен Николић шампион Србије 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Огњен Николић шампион Србије
Trenutno na sajtu: 628       |       Podeli:
19.02.2020 | 0 коментар(а)



Чачак - Овогодишња атлетска сезона креће „пуном паром

Протеклог викенда у Београду је одржано Првенство Србије у дворани за млађе јуниоре на коме је поред здравствених проблема због јаке прехладе одличну форму и свој велики таленат показао млади чачански атлетичар Огњен Николић. Првенство се одвијало у два дана, па је Огњен првог дана наступио у трци на 1500 метара док је другог дана наступио у трци на 3000 метара. Поред исцрпљености због прехладе и високе температуре Огњен је после узбудљиве завршнице у трци на 1500 метара успео да освоји сребрну медаљу.

 

Другог дана у трци на 3000 метара није било изненађења после тактичког надмудривања убедљиву победу са коректним резултатом за дворану 9:16,76, остварио је Огњен Николић.

"Веома сам задовољан почетним резултатима у овој сезони. После одличних резултата Иване Илић која је у спринту у седам трка чак пет пута поправљала свој лични рекорд и два пута га изједначила, као чланица екипе штафета постала власница још једног државног рекорда, на ред долазе наши средњопругаши на челу са Огњеном Николићем и Сањом Ђоковић. Имали смо велики пех да нам је велики број такмичара због прехладе одсуствовао са такмичења, међутим на срећу сви се полако враћају у тренажни програм. После успешно обављених припрема у Бару очекивали смо да Огњен Николић заблиста у пуном сјају, међутим јака прехлада померила је наше планове. Овим тркама Огњен је показао да се успешно опоравио и да у наредном периоду морамо убрзано радити на остваривању норме за Европско првенство за млађе јуниоре што нам је приоритет за ову годину. Клуб је већ на почетку године регистровао 50 такмичара, а готово да нема дана да се на тренингу не појави неко ново дете. Са нестрпљењем очекујемо завршетак радова на атлетској стази што ће вероватно довести до још већег интересовања наших суграђана за атлетику. Прошлогодишњих 23. медаље са државних првенстава и 3. медаље са Балканијаде, остварени рекорди Србије стварају нам додатни мотив и обавезу у овој години." - тренер Срђан Јовић

Поводом дана државности Србије у Ушћу су 15. фебруара одржане традиционална међународна улична "Сретењска трка" на којим су успешно наступили атлетичари "ЧААК" - а.

У трци сениорки на 1800 метара победила је Сања Ђоковић.

 

Код атлетских школа "А" у трци на 600 метара прво место освојио је Вук Грујић док је Андреј Цветић заузео друго место, у трци на 600 метара код млађих пионирки треће место освојила је Ђурђа Ђокић а у трци на 600 метара код пионира Борис Стојановић заузео је 3 место. Мало спортске среће недостајало је атлетичарима "ЧААК" - а, освајањем чак четири четврта места мало је недостајало да успех буде далеко већи.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


SAMPION SRBIJE OGNJEN NIKOLIC

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.403.769 посета
Тренутно на сајту: 629 посетилац(a)