Ево ко је пацијент ког су оперисали прибојски лeкари уз народњачки хит 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Ево ко је пацијент ког су оперисали прибојски лeкари уз народњачки хит
Trenutno na sajtu: 509       |       Podeli:
20.11.2020 | 0 коментар(а)



Прибој - Снимак из Прибоја на ком се виде лекари и медицинске сестре који певају уз један народни хит,

док оперишу пацијента обишао је Србију.Овај потез изазвао је опречне реакције, а права позадина ове приче, по свему судећи, изузетно је позитивна, преноси агенција РИНА.


Јовиша је имао рутинску операцију, а због могућих срчаних проблема лекари нису могли да му дају анестезију и онда су у договору са њим се одлучили за једну алтернативну методу сузбијања треме и страха, а како другачије – већ уз песму.


„Могу рећи да сам био мало уплашен због свега и питали су ме коју песму бих волео да чујем, мени је прво та пала на памет. Та је права за душу и срце. Како су кренули први тактови одмах сам заборавио на страх, а кад су и они кренули да певају било ми је много лакше. Све најбоље и најлепше могу само да кажем о тим лекарима и медицинском особљу, били су изузетно љубазни и посвећени“, изјавио је Јовиша Аџић за РИНУ.


Његова операција која је била пре десетак дана прошла је у најбољем реду и Јовиша је већ отпуштен из болнице, али овај догађај, како каже, заувек ће му остати у најлепшем сећању.

Јовиша Аџић имао рутинску операцију бруха/ Фото: Принтскрин, Курир


„Још нисам видео да се тако добро екипа слаже. Сви за једног и један за све. Од те позитивне енергије коју су ширили и мени је одмах било боље. Свака част за те хероје, који су и поред ових тешких тренутака кроз које сви пролазимо због епидемије, нашли снагу да буду позитивни и тако на најбољи могући начин помогну и својим пацијентима“, рекао је Јовиша.


И нема сумње, да је ова екипа здравствених радника из Прибоја још једном доказала ону познату – ако сијаш, сјајно је, ако мрачиш – мрачно је!


РИНА/ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


PRIBOJ JOVISA ADZIC OPERACIJA MUZIKA

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.427.877 посета
Тренутно на сајту: 508 посетилац(a)