Прибојски предузетници и појединци донирали средства за болницу и Дом здравља 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Прибојски предузетници и појединци донирали средства за болницу и Дом здравља
Trenutno na sajtu: 423       |       Podeli:
31.07.2020 | 0 коментар(а)



Прибој - Последњом поделом протокомера за боце са кисеоником, које су ургентно набавили прибојски предузетници,

број донација за Болницу и Дом здравља Прибој се попео на више од 100 појединаца, организација и институција које су помогле рад ових здравствених установа. Обзиром да су неке од донација у претходних месец дана биле медијски пропраћене, руководство Опште болнице и Дома здравља Прибој, желе  да се захвале и оним појединцима и фирмама које су одлучио да се не експонирају јавно а дали су значајан допринос санирању епидемиолошке ситуације у граду.

Спремност да помогну свом граду у најтежим тренутцима коју су показали Прибојци било да су у дијаспори или широм Србије и региона, као и они појединци, установе и фирме који живе и раде у самом Прибоју јесте гарант будућности и понос града.

„Ми још увек нисмо повукли црту и не знамо тачан износ свих донација које су биле у претходном периоду за Општу болницу и за Дом здравља Прибој, али сигурно да се оне већ сада броје у милионима динара, не истичем финансијску вредност тих донација, него оно што је најважније у овом тренутку, а то је та нека потреба свих наших људи за саосећајношћу и за солидарношћу. Ми у сваком тренутку истичемо да донаторство и у тим лакшим временима јер смо примали донације, а поготову сада у тешким временима“, рекао Ћирковић.

Према Ћирковићевим речима постоје људи који не желе да буду јавно промовисани, који су и у претходним ситуацијама помагали прибојском здравству, који никада нису захтевали медијску пажњу, те постоји потреба да се јавно каже ко су ти људи.

„Ова донација је изузетно вредна набављена је захваљујући генералном директору Здраственог центра, а које је спонзорисало трговинско предузеће Р2 и хладњача ЛИМ у вредности око 400.000 динара и била веома драгоцена те спасила многе животе и помогла многим пацијентима да се брзе лече, јер је тај кисеоник  у последње време најдрагоценији лек у тренутној ситуацији”, рекао је Ћирковић.

Упркос благом смањењу грађана који се јављају у амбуланту прибојског Дома здравља и значајног смањења хоспитализованих пацијената у изолацијионим блоковима болнице Прибој надлежни упозоравају да места за опуштање нема и да се све прописане мере морају стриктно постовати до краја епидемије.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Priboj bolnica Dom zdravlja donacije

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.438.558 посета
Тренутно на сајту: 424 посетилац(a)