Хуманитарна помоћ најугроженијим житељима Прибоја 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Хуманитарна помоћ најугроженијим житељима Прибоја
Trenutno na sajtu: 750       |       Podeli:
03.03.2018 | 0 коментар(а)



Прибој - Ширећи свој делокруг рада Хуманитарна организација „Хасене“ почела је поделу

прехрамбених пакета и огревног материјала као помоћ најугроженијим грађанима у зимском периоду. Четрдесет породица добило је по 50 килограма угља, док је за седамдесет Прибојаца подељена помоћ у виду пакета са основним животним намирницама.

Хуманитарна организација „Хасене“ чије је седиште у Немачкој, има своја представништва у 40 држава на три континента преко којих је до сада помоћ дистрибуирала у 100 земаља света. Зимску расподелу помоћи у Србији донирала је подружница „Хасене“ из Турске, чији су представници организовали поделу огревног материјала за грађане Прибоја.

,,Своје појачане хуманитарне активности у овим зимским условима“ Хасене“ спроводи у Санџаку и на југу Србије где имамо доста социјално угрожених грађана. Паралелно радимо и на подручју јужне Турске и Африке где је огроман број избеглица којима је неопходна помоћ сваке врсте. Посебан акценат овде у Полимљу биће стављен на реконструкцију јавних објеката у сеоском подручју и са реализацијом ће се кренути у току ове и почетком наредне године" казао је заменик директора „Хасене“ за Турску Омер Soyleyenoglu.

Координатор „Хасене“ за Полимље Неџад Кахровић уз наставак досадашњих видова помоћи најваљује и додатно ангажовање и проширење активности на помоћи најугроженијим ученицима и студентима са подручја југа Србије.

Према плановима „Хасене“ за Полимље, на пролеће се очекује и завршетак започетих радова на територији општине Пријепоље кроз реконструкцији основне школе у Комарану и задружног дома на Сељашници.

ПП Медиа




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.084.404 посета
Тренутно на сајту: 750 посетилац(a)