Обрадовић: Коме је све отишао новац пореских обвезника? 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Обрадовић: Коме је све отишао новац пореских обвезника?
Trenutno na sajtu: 335       |       Podeli:
17.10.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - Лидер Двери Бошко Обрадовић, говорећи о расподели новца медијима на конкурсу града Чачка, изјавио је данас да је скандал

да су средства која су опредељена буџетом још прошле године тек сада подељена, али и начин на који су расподељена.

"Шта је то спречавало представнике власти да на почетку распишу конкурс за доделу средстава медијима када су та средства издвојена у буџету за текућу годину. Да ли се то оставља простор за манипулисање тим средствима да би се медији уцењивали. Са парама пореских обвезника града Чачка финансирамо страначке ботове Српске напредне странке који 24 сата на друштвеним мрежама коментаришу у интересу владајуће странке, а онда се појаве под неким измишљеним именима на конкурсима за медије и повлаче средства за њихове измишљене медијске пројекте", рекао је Обрадовић.

Он истиче да је за њега скандалозно дистанцирање градоначелника Чачка Милуна Тодоровића од конкурса, "где диже руке, каже да нема ништа са тим и да се ради о независној комисији".

"То су паре грађана Чачка које неко дели. Градоначелник је итекако одговоран за то и он на крају потписује средства за извршења буџета, а она не могу бити додељена док он не стави свој потпис", рекао је Обрадовић.

Говорећи о безбедносној ситуацији у граду, Обрадовић каже да већ годинама у назад Двери траже да Полицијска управа Чачак поднесе извештај Скупштини о безбедносној ситуацији.

"Они годинама одбијају да се појаве на седници Скупштини града и да нас информишу. Као да су нека Полицијска управа ван овог града и да они немају обавезу да нас као представнике грађана информишу шта се дешава са безбедносном ситуацијом у граду", истакао је Обрадовић.

Он каже да има доста безбедносних проблема и да их полиција и представници правосуђа не решавају.

Обрадовић је рекао да се на предстојећој седници Скупштине града неће наћи предлог о именовању новог заменика градоначелника Чачка, додајући да у самој владајућој странци постоји сукоб и да Милун Тодоровић не може да изгура свог кандидата.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.130.252 посета
Тренутно на сајту: 336 посетилац(a)