Врњачка Бања пуна гостију упркос ванредној ситуацији 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Врњачка Бања пуна гостију упркос ванредној ситуацији
Trenutno na sajtu: 712       |       Podeli:
28.07.2020 | 0 коментар(а)



Врњачка Бања - Иако је на снази ванредна ситуација због епидемије корона вируса, у Врњачкој Бањи тренутно борави око 6.000 гостију,
ФОТО: ГЗС/М.Даниловић

што је за 20 одсто мење него у истом периоду прошле године. У Туристичкој организацији, али и хотелијери, с обзиром на околности, задовољни су посетом, очекујући да ће се са нормализацијом епидемиолошке ситуације број туриста у кратком року повећати за 10 одсто.

,,Попуњеност хотела је на нивоу од 80 одсто што је одличан показатељ.Оваква посета у неповољној ситуација је и резултат великог броја издатих ваучера који се реализују у домаћој радиности. Иначе, у свим објектима су предузете епидемиолошке мере. У хотелима столови су одвојени плексигласом, храну са шведских столова служе конобари, улази у хотеле су дезинфиковани, а особље ради са маскама и заштитним рукавицама“, каже Иван Трифуновић, директор Туристичке организације Врњачка Бања.

Према његовим речима културну понуду Врњачке Бање у јулу и августу представљаће позоришне представе, изложбе , књижевне вечери, затим Интернационални фестивал позоришта у амфитеатру ,,Данило Бата Стојковић“, ЛОВЕ ФЕСТ и Фестивал филмског сценарија и друге манифестације чији ће формат бити прилагођен епидемиолошкој ситуацији у Врњачкој Бањи и окружењу.

ГЗС/М. Даниловић

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vrnjacka banja

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.082.180 посета
Тренутно на сајту: 712 посетилац(a)